Twitter'ın Android uygulaması güncellendi!

CHIP Online
05-04-2013, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android kullanıcılarının canını sıkan uygulamalardan biri daha, yeni tasarımıyla işleri düzeltiyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/twi ... cellendi_39583.html

Resimlerle: 30 Sansasyonel Twitter mesajı!

Twitter'ın Android'deki mobil uygulaması, sıradan tasarımı ve sıkıcı kullanımıyla Android kullanıcılarının en çok şikayet ettiği konuların başında geliyor. Ya da artık geliyordu diyelim; çünkü uygulama yepyeni bir tasarımla indirilmeye hazır. Uygulamaya gelen güncelleme, tweet göndermenizi daha da kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Twitter'ın Android için yenilediği tasarım, sosyal deve göre "doğal bir Android deneyimi" sunuyor. Yeni görünümle beraber "zaman tüneli" daha geniş ve daha uzun bir hale geliyor ve cihazın tüm ekranını değerlendiriyor. Düz gezinti çubuğu ise sık kullanılan işlevlere hızla ulaşmanıza izin veriyor.

Android kullanıcıları Twitter sekmeleri arasında geçiş yapmak için parmaklarını ekranın bir yanından diğer yanına sürükleyebiliyorlar. Güncellemeyle gelen diğer bir yenilik ise tweet yazmaya başladığınızda size kullanıcı adı ve hashtag önerileri sunulması. Aynı işlev, arama kutucuğunda da benzer biçimde çalışıyor.

Twitter'ın Android bölümünün başındaki Jonathan Le, iPhone ve mobil web sitesinde de yenilikler yaptıklarını söylüyor. Bunlar içinde genişletilen tweet'lerin artık daha çok bilgi göstermesi var. Genişletilebilen içerikler arasında fotoğraf galerileri, uygulamalar ve ürün ilanları bulunuyor.

Twitter kullanıcıları artık gömülü içeriklerde bu içeriğin hangi mobil uygulamadan geldiğine dair bir bağlantı da görüyorlar. Örneğin bir Foursquare check-in'ine tıkladığınızda, web sitesine değil ilgili uygulamaya yönlendiriliyorsunuz ve tekrar oturum açmak zorunda kalmıyorsunuz.

Twitter, Android, iPhone ve mobil web sitesindeki yeni tasarımların önümüzdeki birkaç gün içinde kullanıma sunulacağını söylüyor. Ancak Android'de Twitter'ın 3.8 sürümüne ve daha gerisine sahip olanlar, onu Google Play'den şimdi güncelleyebiliyorlar.

Tüm Konu: Twitter'ın Android uygulaması güncellendi!

Resimlerle: 30 Sansasyonel Twitter mesajı!

Kaynak: www.chip.com.tr