Arkadaşlar Twitter ve Facebook'a girmekte sıkıntı yaşıyorum dün akşamdan beri... Sizde de aynı sorun var mı? Engelleme mi yapıldı yine?
Alıntı: samet61 Arkadaşlar Twitter ve Facebook'a girmekte sıkıntı yaşıyorum dün akşamdan beri... Sizde de aynı sorun var mı? Engelleme mi yapıldı yine? Valla engelleme yok gördüğüm kadarıyla; yavaşlık söz konusu, onu da sanırım bilerek yapıyorlar. bende de aynı sorun var.
Valla engelleme yok gördüğüm kadarıyla; yavaşlık söz konusu, onu da sanırım bilerek yapıyorlar. bende de aynı sorun var.
Alıntı: elvis32 Valla engelleme yok gördüğüm kadarıyla; yavaşlık söz konusu, onu da sanırım bilerek yapıyorlar. bende de aynı sorun var.nasıl yani bilerek mi yavaşlatıyorlar interneti bu nasıl saçmalıktır???
Alıntı: samet61 Arkadaşlar Twitter ve Facebook'a girmekte sıkıntı yaşıyorum dün akşamdan beri... Sizde de aynı sorun var mı? Engelleme mi yapıldı yine? Alıntı: raziel34 nasıl yani bilerek mi yavaşlatıyorlar interneti bu nasıl saçmalıktır??? ee burası Türkiye... engelleme yapıp tepki çekeceklerine neden belirtmeden yavaşlık yapıyorlar, sonra da nedenini ara dur!
Alıntı: raziel34 nasıl yani bilerek mi yavaşlatıyorlar interneti bu nasıl saçmalıktır??? ee burası Türkiye... engelleme yapıp tepki çekeceklerine neden belirtmeden yavaşlık yapıyorlar, sonra da nedenini ara dur!
Ama VPN le çözülecek bi durum, Hotspot falan candır