Ben U.S.Robotics wireless 54Mbps Adsl Router marka modem aldım kuramadım galiba driverında sorun var driverını nerenden bulabileceğim veya sorunu nasıl çözeceğim hakkında bilgi veririrseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..
U.S.Robotics wireless 54Mbps Adsl Router
1. aldığın modem içinden çıkan katalogda kendi sitesinden-
2. modelini ve markasını yazarak www.google.com.tr den
3. ve burdan http://members.driverguide.com/index.php?action=wizard_step_1
bu üç seçenek işini görecektir.
Hepsini Denedim Hiçbiri olmuyor daha kesin çözüm olursa işimi görecek
okdum oradaki verilen işlemleride yaptım ama sanırsam driverında sorun var markası
U.S.Robotics 54mbps ADSL Router model USR9110
bende 9110 kullanıyorum, acaba kablolu mu bağlanmaya çalışıyorsunuz, yoksa kablosuz mu? hangi aşamada sorun yaşadığınızı, neler yaptığınızı anlatırsanız eksiklik var ise nerede olduğunu söyleyebiliriz...
kablolu kullanıyorum cd sinde driverı var yüklüyorum ama yüklediğim şeye tıklayınca ekrana geliyor ve 3 saniye içinde geri kapanıyor kullanıcı adını ve şifremi girebileceğim bir yer çıkmıyor driverı kurduktan sonra
Kardeş hepsini debedim hiç biri olmuyor tek sorun driver ve oda hatalı her neyse saten makinayı geri verecem genede teşşekkürlet
kullanıcı adı ve şifre girilecek yer çıkmayacaktır çünkü 9110un ayarları 192.168.2.1 ip numarasındaki sanal siteden yapılıyor. sonuçta kablolu bağlantı ethernet üzerinden yapılıyor, driver a ihtiyacın yok. explorer a gir bu ip adresini, ayarlar oradan yapılacak. beceremezsen pm den görüşelim.
arkadaşlar mountmgr.sys dosyası nerdedir xp cd sinde var mı?
bana yardımcı olursanız sevinirim
malaarif@hotmail.com