Quad Core Dizüstü Piyasada.! ACE.!
ey maşallah.. bunun resmi falan yokmu yaw?
Resim eklemeyi beceRemedim. Linkini ekledim. Daha rahat . Her türlü özelliğini görebilirsiniz.
Saygılar,
teşekkür ederim eline sağlık.. bu nası bi bilgisayardır yaa dehşet bişey.. ama keşke donanıma gösterdikleri özeni görünüme de yansıtsalardı.. bi de blu-ray isterim ben
Sitenin açılış sayfasına da benzer bir ürün koymuşlar ...tanıtım için. c2d extreme var .Alienware Area ..O da yaklaşık Ace gibi..Obez !!! bir görüntüsü var. Ehh bu da kaçınılmaz ..Bu kadar bileşeni ..o hacimde bir alana sığdırınca ...şişkinlik oluşması pek engellenemiyor.
Bu ACE bir dizüstü ...özelliklere bakarmısın :
-Çift HDD 2X200 7200 RPM
-Grafik hafızası 1024 MB...
-17 ' Ekran
-Ekran Çözünürlüğü 1920x1200 .Bu değer yanılmıyorsam..Full HD LCD televizyon çözünürlüğünün de bir hayli üzerinde.!!!
-12 hücreli pil
-Ağırlık 5 kg ın üzerinde....
-Fiyatı usd 4000 !!!!!
Bunu alan adam zaten kendi taşımaz ..Taşıyacak bir elemanı
da ..... bu dizüstü ile birlikte işe alır.
selimhunBunu alan adam zaten kendi taşımaz ..Taşıyacak bir elemanıkesinlikle katılıyorum.. ya o dizüstülükten çıkmış zaten o özelliklerle.. şişkin olmasına lafım yok, zaten ince olması beklenemez de, hani ne bilim dell xps tarzı bi tasarım ii giderdi sanki.. eski model dizüstü bilgisayarlara benziyo dışardan.
da ..... bu dizüstü ile birlikte işe alır.Son Düzenleme: 1ol3irol ~ 26 Şubat 2008 00:28
ekran kartı Nvidia 9000 serisinden olsa daha iyi olurdu
söz konusu modelin özelliklerini görünce düşündüm de, Apple böyle bir işlemciyi ne zaman iMAC'e entegre eder acaba?