Kurdum HAYRETLER İÇERİSİNDE kullanıyorum. Şimdiye kadarkiubuntu sürümlerinin hiçbirinde 3650 kartımı tanıtamamış,
adam gibi kullanamamıştım.
Bir diğeri en ufak hatada çöküyor
komutlarla boğuşmak zorunda kalıyordum .ancak 10.04 hem ekran kartını dşrek tanıyıp aktifleştirdi hemde onca özelleştirmeleryaptım, içine girdim, dışına çıktım hala sorunsuz çalışıyor. İlk defa
böyle bir Linux sürümüyle karşılaştım. 10.04ile ubuntu
windowsa rakip olmaya biradım daha yaklaşmış ve özelliklede xp ile arasındaki uçurumu çoktan kapatmış.
Ubuntu 10.04 Resmi CD Dağımı
- 1
- 2
.
Kurdum HAYRETLER İÇERİSİNDE kullanıyorum. Şimdiye kadarkiubuntu sürümlerinin hiçbirinde 3650 kartımı tanıtamamış,9.04 bile xp den kat kat iyi şimdi seven la yarışıyor.
adam gibi kullanamamıştım.
Bir diğeri en ufak hatada çöküyor
komutlarla boğuşmak zorunda kalıyordum .ancak 10.04 hem ekran kartını dşrek tanıyıp aktifleştirdi hemde onca özelleştirmeleryaptım, içine girdim, dışına çıktım hala sorunsuz çalışıyor. İlk defa
böyle bir Linux sürümüyle karşılaştım. 10.04ile ubuntu
windowsa rakip olmaya biradım daha yaklaşmış ve özelliklede xp ile arasındaki uçurumu çoktan kapatmış.
bence gnome de yapılacak değişikilklerden biride görev çubuğu ve pencere kenarları olmalı.
de4 ün görev çubuğunu windows 7 ninde cam şeffaf pencere kenarlarını alsa üstünede compiz ohh tadından yenmez:)
.Ben Xubuntu kullanıyorum, cd verilmediği için kendim indirip kurdum... Süper bilgisayarlarda neden Windows değilde Linux kullanıyorlar, paraları mı yok?9.04 bile xp den kat kat iyi şimdi seven la yarışıyor.
bence gnome de yapılacak değişikilklerden biride görev çubuğu ve pencere kenarları olmalı.
de4 ün görev çubuğunu windows 7 ninde cam şeffaf pencere kenarlarını alsa üstünede compiz ohh tadından yenmez:)Linux Windows 7'yi çoktan geçti... Bahsettiğiniz görev çubuğu, şeffaf pencere kenarları ve daha fazlası var zaten...
Ben Xfce'den vazgeçebilir miyim bilmiyorum ama Gnome 3 ile birlikte büyük yenilikler gelecek...
Son Düzenleme: Nicoll ~ 06 Mayıs 2010 00:43
Ya kardeşler ubuntu bu 10.04 sürümüyle gerçekten çok manyan birşey olmuş. Windows 7 yi bıraktım sürekli ubuntudayım. Şimdiye kadar ne ubuntu ne pardur ne suse nede siğer linuñ sürümleei hiç bu kadar kararlı olmamıştı. Bütün efekler artı bir sürü yazılım açık ram kullanımı 450 mb tı aşmıyor. Ne yaparsanız yapın göçmüyor. Herkese tavsiye ederim. Ubuntu 10.04 dü denmek bile bilgisayar severler için bir ayrıcalık.
tek eksiyanı yeni gelen tamalarda paneli saydam yaptığınızda yarım yamalak saydam oluyor. tam saydamlık istiyorsanız 9.10 ile gelen temalardan birini kullanmalısınız.
eksi bile sayılmaz aslında :)
şu ismide değiştirseler keşke kabul edin hiç karizmatik değil ya:)
Benim elime CD'ler ulaştı. Ayın 11'inde pstalamışlar 7 günde geldi. Akşam yükleyeceğim.
cd'ler elime ulaştı.ekonomik kriz bunları da vurmuş 2002'de gelen pakette 5 adet cd vardı.Bu sefer 2 versiyondan birer cd var.
- 1
- 2