Pardus beş para etmez arkadaşlar.Linuxtan nefret etmiyorum hatta bağımlısıyım.Ancak Pardus gibi bi rezelat daha görülmemiştir galiba.Kod kopyalamaktan başka işlerigüçleri yok galiba orada çalışanların.Suse yin kodlanırını inceleyin anlarsınız.Komut satırına help yazınca ingilizce çıkan yardım metinlerinide kesin Türkler yapmıştır mozillaya iki üç tane site adresi ekleyerek işletim sistemi yazılmıyo.O kadar para dökülüyor ancak hala bi çözüm yok birde kendilerinni Debianla kıyaslarlar Bir gün adamlar bulsunlar düzgün birşeyler yapsınlar tüm ülke kullansım böle saçmalıklarla bi yere gelinmez...
Ubuntunun yakınlarda tam sürümü yayınlanacak 10.cu versiyon betasıda mükemmler gerçide emin olun pardustan daha güzel bir Türkçesi var
Ubuntu mu? Pardus mu?
- 1
- 2
Ben ne kadar millietçi de olsam, yiğidi öldürürüm ama hakkını yemem;
malesef ki pardüsün ilk kurulumundan itibaren bir çok soruna sebep olduğğuunu gördüm daha doğrusu çoğunda problem çıkıyor ama problemin güncellemesi ve çözümü neden çok gecikiyor?
Arkadaşlar soruyorum herhangi bir driver kurmadan pardus de uydu kanalı seyredebiliyormusunuz? Malesef ben yakınlarda denemedim ama gördüğüm kadarıyla pek seyredemiyorsunuz.
Ben ubuntunun 10.04 sürümünden itibaren seyrediyorum ve problemsiz. Türkçe kurdum hem netbook hem desktop versiyonunu hiçbir problem de malesef yok aşağılayamıyorum... peki parduste biz bunu neden başaramıyoruz?
bencede türk dağılımı diye pardus kulanıyordum ubuntuyu sevmiyordum şimdi ubuntunun 10.10 maverick kulanıyorum yok yok pardustan on kat türkçe hızlı sağlam yiğidi öldürürüm ama hakkını yeme
ubuntu kulllanışlı bence ubuntu kullanın
- 1
- 2