arkadaslar ben bir casper laptop aldım almaz olaydım ki ubuntu ,pardus yükleme teşebbüslerim oldu kesinlikle yüklenmiyor hemde orjinal cd den denedim yine olmadı ne yapabilirim lütfen yardım edin
ubuntu ve casper
Aldığınız hata varmı varsa nedir. Nasıl bir sorunla karşı karşıya bulunuyorsunuz.
hayır ön yükleme bile yapmıyor dili seçiyorum sonra siyah ekran geliyor bios==0 diye yazılar çıkıyor ondan sonrası yok....
Unetbootin isimli yardımcı programı indir. Kurulum gerektirmiyor... http://unetbootin.sourceforge.net/
Linux derlemesini de bilgisayarına kayıt et. İndirdiğin programın üzerine çift tıkla ve çalıştır, linux derlemesini seç usb yazan yeri hdd yap ve prosedürü uygula...
feylesof123hayır ön yükleme bile yapmıyor dili seçiyorum sonra siyah ekran geliyor bios==0 diye yazılar çıkıyor ondan sonrası yok....Son Düzenleme: Nicoll ~ 18 Nisan 2009 20:17
arkadaşlar benim pc de casper cpb ile başlıyo işte her neyse bende de hiç bi linux düzgün yüklenmiyo herhangi bi linux kurmaya kalkınca cd den boot ederken acpi bios found please wait activating diyo sonra siyah bi ekran ve bekliyo pc hiç bişey yapmadan. ubuntuyu normal bi şekilde kuramadım ama kurarken esc tuşuna basıp workaround acpi yi seçtim kurdum ama yine de performanslı çalışmadı sorun ne olabilir please help me...