Ücretsiz 3750'den fazla Video İngilizce Dersi için

jonathan1980tr
01-08-2012, 10:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012

Merhaba arkadaşlar,
Kendi yaptığım bir ingilizce eğitim sitesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Linkini en aşağıya yazdığım video sitemde ingilizce öğrenmek isteyenler için dünya çapında videoları en çok izlenen ingiliz, amerikalı ve avusturalyalı öğretmenlerin ders anlatımlarını ücretsiz, üyeliksiz ve reklamsız izleyebileceksiniz. Videoların başında can sıkıcı reklamlar veya linklerle karşılaşmayacaksınız.

Sitemde kendi hazırladığım Türkçe anlatımlarda var ama yaz tatilinin bitişiyle birlikte bu dersleri bir sıraya koyup ona da hazırlamayı düşünüyorum. Hiç ingilizce bilmeyenler için Türkçe olmayan videolar ağır gelebilir. Ama yine de kulak dolgunluğu için izlemenizi tavsiye ederim. İngilizce anlatımlı videoları bu yönde çok talep geldiği için ekledim. Türkçe derslerimizin de sayısı en kısa zamanda arttırılacaktır. Böylelikle dileyen Türkçe dersleri dileyen ingilizce dersleri izleyerek kendisini geliştirebilecek.

Malumunuz bir dil kursunda yabancı bir öğretmen olduğunda bile kurs ücreti hemen yükseliyor. Sitemde videolar vasıtasıyla dünya çapında videoları en çok izlenen öğretmenlerden dersler izleme şansına sahip olacaksınız. İstekli ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen herkesi davet ediyoruz.

Bu arada minikleri de unutmadık Çocuklar için 150'ye yakın klipli şarkı eklenmiştir. Bir kısmında sözlerde verilmiştir.

İngilizcesini geliştirmeyi gerçekten isteyen tüm arkadaşları buradan faydalanmaya davet ediyorum

Link Aşağıdadır:

http://www.ingilizcevideo.com