Ücretsiz Ashampoo Ürünleri!

BOOMFUNKMCS
11-10-2007, 16:46   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj

Ashampoo® Internet Accelerator 2 (v2.0, 06/05/2007)

Ashampoo Internet Accelerator internet hızınızı daha sağlam hale getirerek hızınızda oluşabilecek tıkanma ve takılmaları önlüyor. İnternette hızlı sörf keyfini amaç edinen bu program ile internetinizin nefesi hiç kesilmesin... Bağlantı türünüzü seçerek programın en üst düzeyde çalışmasını sağlayabiliyorsunuz."netkral"  

Ashampoo® ClipFinder (v1.20, 10/04/2007)

Başta YouTube olmak üzere internette en çok kullanılan hizmetlerden olan video sitelerine artık tek bir yazılım kullanarak erişmeniz mümkün. Yazılım firması Ashampoo'nun çıkardığı ClipFinder programı ile tek arayüz sayesinde birçok ünlü video sitesinde arama yapabiliyor, flash (flv) videoları izleyebiliyor hatta istediğiniz videoyu bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz. Ayrıca ClipFinder'ı, bilgisayarınızdaki flv videoları oynatmak için de kullanabilirsiniz."chip"

Ashampoo® FireWall FREE (1.20, 04/10/2007)

Ashampoo FireWall gelişmiş özelliklere sahip bir güvenlik duvarı yazılımıdır. Ashampoo firmasının "Ashampoo AntiSpyWare" yazılımından sonra sunmuş olduğu ikinci güvenlik yazılımı olan Ashampoo FireWall sisteme yapılan tüm giriş çıkışları denetleyerek olası saldırıların önüne geçmektedir. Etkin olan tüm portların hangi yazılımlar tarafından hangi işlevle kullanıldığını ve kullanımın sisteme zarar verip vermeyecek türden olduğunu gerçek-zamanlı olarak izlemekte ve durum çubuğu yardımıyla bilgilendirmede bulunmaktadır. Bu sayede siz de sisteminize yapılması muhtemel izinsiz girişleri ve zararlı atakları görebilir, bunları engelleyebilirsiniz.

Sisteminizi yerel ve ağ ortamı olmak üzere gerçek-zamanlı olarak izleyen yazılım, yerel koruma ile o an sistemde çalışmakta olan uygulamaların sisteme verebilecekleri zararların önüne geçmektedir. Mevcut uygulamalarla da çeşitli zararlı araçlar kullanılarak (truva atları, rootkitler) sistem güvenliği tehdit edilebildiğinden her uygulamanın denetlenmesi oldukça gerekli bir işlemdir. Ağ ortamının izlenmesi zaten bir güvenlik duvarı için başta gelen özelliklerdendir. Bir ağa bağlı olarak çalışan bilgisayarlarda kullanılan port sayısı arttığından ve daha da fazla denetim gerektiren uygulamalar çalıştırıldığından oldukça dikkatli bir izleme yapılmalıdır. Ashampoo FireWall tüm bu işlemleri başarılı biçimde gereçekleştirerek yerel ve ağ ortamlarının güvenliğini sağlamaktadır.

Sistemde internet bağlantısı ile çalışmakta olan tüm uygulamaların kullanmış olduğu portların güvenliğini denetleyerek bunların kullanım durumlarına özel bir kurallar listesi oluşturan yazılım, zamanla kendiliğinden çalışır hale gelerek uygun olan bağlantılara izin vermekte, uygun olmayanları ise engellemektedir. Yapmış olduğu tüm işlemleri günlük dosyalarına kaydederek daha sonra bunları incelemenize imkan tanıdığı gibi, istatistiki bilgiler vererek sizi sistem güvenliğiniz hakkında eksiksiz olarak bilgilendirmektedir. Özellikle internet tarayıcı yazılımları ve anlık yazışma araçlarının giriş çıkışları hakkında verdiği bilgiler çok faydalıdır.

Araçlar bölümünde dört tane ek aracı hizmetinize sunarak gücünü daha da arttıran yazılım böylece güven içinde bir sistem kullanmanıza destek olmaktadır. Bu 4 araç; sistem açılışında kendiliğinden başlayan uygulamaların düzenlemesini yapmanıza yarayan "Başlangıç Yöneticisi", sistem üzerinde etkin olarak çalışmakta olan uygulamalar hakkında ayrıntılı bilgi edinebileceğiniz "İşlem Bilgilendirme", internet kullanımından sonra gereksiz yere biriken verileri silmenize yarayan "İnternet Temizlikçisi" ve son olarak ağ yöneticiniz tarafından gönderilen spam iletilerini engellemenizi sağlayan "IP Spam Engelleyicisi"dir.
Sahip olduğu ek özellikler, ücretsiz sunulması, hızlı çalışması, boyutunun küçük olması, kullanışlı bir arayüze sahip olması ile alternatif bir güvenlik duvarı olan Ashampoo FireWall bilgisayar kullanımında yeni olanlara ve usta bilgisayar kullanıcılarına özel olarak iki ayrı modda da çalışma özelliğine sahiptir."inndir"

Ashampoo® Media Player+ (v2.03, 09/09/2004)

Ashampoo Media Player+ tamamen ücretsiz bir çoklu-ortam yürütme yazılımıdır. Tüm popüler ses ve video biçimlerini oynatabilen yazılım, dahili bir veri yazdırma aracına da sahiptir. Bu araç ile yalnızca 2 fare tıklaması yaparak ses, veri ve mp3 cd'leri oluşturabilirsiniz. 10-bant equalizer desteği ile mükemmel bir ses kalitesi sunarak, bu anlamda rakiplerinin önüne geçmektedir. Eklenti desteği ile sürekli gelişmeye açık olan yazılım, tema desteği de sunarak kullanıcıların aracı kendi zevkleri doğrultusunda özelleştirmesine de imkan tanımaktadır.

Yazılımın Desteklediği Dosya Türleri 669, aiff, au, cda, far, it, m3u, mid, midi, mod, mp1, mp2, mp3, mtm, ogg, okt, pls, rmi, s3m, stm, wav, wma, xm

Yazılımın Temel Özellikleri

Ücretsiz çevrimiçi radyo desteği.

Yüklemeden sonra dinlenen müziği yalnızca iki tıklama ile alabilme.

Oynatıcıdaki şarkıları kullanıcıların doğrudan satın alabilmesi.

Müzik dosyalarını doğrudan veri, mp3 ve ses cd'lerine yazdırabilme.

Maksimum ses kalitesi için 10-bant equalizer desteği.

Kayıpsız ses biçimi Flac için destek.

Görünüm zevki için 10 yeni ritm göstericisi."downloadtr"

Ashampoo® StartUp Tuner 2 (V2.00, 06/05/2007)

sisteminizi açtığınız zaman başlangıç ile birlikte açılan gereksiz uygulama ve programlardan yani sisteminiz açılışını yavaşlatan uygulamalardan kolayca kurtulabilir ve bu sayede sisteminizi çok daha hızlı başlatabilir daha hızlı bir şekilde bilgisayarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Her bilgisayarın başlangıcında bir yığın gereksiz kod, uygulama ve program çalışır. Bu programlar sisteminizin yavaş açılmasına sebep olru. Ashampoo StartUp Tuner 2 ile bu kod, uygulama veya programları devre dışı bırakabilir ve sisteminizi çok daha hızlı açabilirsiniz.

Windows'unuz çok daha hızlı başlayacak!"tamindir"

Ashampoo® IP Spam Blocker

Ashampoo IP Spam Blocker son zamanlarda internet kullanıcılarının büyük bir kısmı tarafından şikayet edilen, yeni çeşit bir izinsiz reklam görüntüleme sistemini engellemek amacıyla sunulmuş bir yazılımdır. Windows işletim sisteminin dahili hizmetlerinden birisi kullanılarak gönderilen reklam amaçlı iletiler kullanıcıları rahatsız etmektedir. Birdenbire ekranlarında kendiliğinden çıkan reklam pencereleri gören ve bir ağa bağlı olan kullanıcılar bu sorunu mevcut Windows hizmetini amacı dışından kullanan ağ yöneticileri yüzünden yaşamaktadırlar. Ağ yöneticileri yönettikleri ağ üzerinde bulunan çoklu kullanıcılara IP adresleri aracılığıyla iletiler gönderebilmektedir. Bu hizmet etkin olduğu zamanlarda kullanıcılar da "IP Spam" olarak nitelendirilen bu reklam amaçlı pencerelerle karşılaşabilmektedirler. İşte Ashampoo IP Spam Blocker yazılımı bu Windows hizmetini devre dışı bırakarak istenmeyen iletileri engellemektedir. Oldukça küçük bir boyuta sahip olan yazılım tek bir pencereden oluşmaktadır ve kullanımı da çok kolaydır. Yapmanız gereken tek şey yazılımı innDirdikten sonra uygulamayı başlatmak ve menü üzerindeki "Stop IP Spam" butonuna basmaktır. Önemli Uyarı: Bu yazılım yalnızca Windows® NT, 2000 ve XP işletim sistemleri üzerinde çalışmaktadır. Yazılımı Windows® 95, 98 veya Me işletim sistemlerinde ilgili hizmeti kapatmak için kullanamazsınız. "turk3"

Ashampoo® Burning Studio 5 (v5.51, 11/10/2005)

Ashampoo Burning Studio kullanıcı dostu bir arayüze ve mükemmel derecede kullanım kolaylığına sahip olan bir veri yazdırma aracıdır. Gerçekleştirmekte olduğu tüm işlevleri ana menüsü üzerinde toplayarak kolay erişim imkanı sunmakta ve tüm işlemlerini birkaç aşamada gerçekleştirebilmektedir.

Yazılımın CD, DVD ve Blu-ray disk desteği bulunmaktadır. Bu üç tür medyaya da veri yazdırma imkanı sunan yazılım daha sonradan yazdırmış olduğunuz medyalar üzerinde güncelleme işlemini de yaptırabilmektedir. Yani isterseniz sıfırdan bir cd, dvd veya blu-ray disk yazdırabilir, isterseniz de bu disklerin üzerine daha sonradan ekleme yapabilirsiniz.

Veri yazdırma işlevinin yanısıra sisteminizdeki mevcut dosya ve klasörleri yedekleme ve almış olduğunuz bu yedeği geri yükleme imkanı da sunan yazılım bu işlemlerini de yalnızca birkaç kolay aşamada gerçekleştirebilmektedir.

Müzik dosyaları üzerinde de neredeyse gerekli olan tüm işlemleri yapabilmektedir. Bilgisayarınızda bulunan ses dosyalarından seçmiş olduklarınızla bir ses cd'si oluşturabileceğiniz gibi mp3 veya wma biçimindeki müzik dosyalarınızı cd, dvd, blu-ray diskler üzerine yazdırabilirsiniz. Müzik cd'lerini ripleyerek sabit sürücünüz üzerinde seçmiş olduğunuz bir alana da kaydedebilme seçeneğini de sunan yazılım bu işlemlerini gerçekleştirmek için hiçbir eklentiye gereksinim duymamamaktadır.

Müzik dosyalarında göstermiş olduğu başarıyı video dosyalarında da göstererek vcd ve svcd biçiminde filmlerinizi yazdırmanıza, bilgisayarınızda bulunan film dosyalarını cd, dvd ve blu-ray disklere kaydetmenize, hazır video klasörlerinizi kullanarak video dvd'ler oluşturmanıza imkan tanımaktadır.

Ashampoo Burning Studio yazılımı elinizdeki cd, dvd ve blu-ray diskleri birebir kopyalama işlevini de başarılı biçimde gerçekleştirmektedir. Cd ve dvd'lerin imajlarını alabilme, imaj dosyalarını yazdırma gibi önemli bir özelliği de bünyesinde bulundurmaktadır.

Yeniden yazılabilir medyalarınızı silme ihtiyacınız için de kullanabileceğiniz yazılım, bir bilgisayar kullanıcısının bu alanda yapmak istediği her şeyi yapabilmesini sağlamaktadır."inndir"

Ashampoo® Photo Commander 3 (v3.50, 06/09/2005)

Ashampoo Photo Commander bir resim işleme ve düzenleme yazılımıdır. Resim dosyaları üzerinde döndürme, çevirme, grileştirme, yeniden boyutlandırma, kırmızı göz giderme, metin ekleme, dikdörtgensel alan seçme, ok çizme, işaretleme ve daha birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca yazılım yalnızca resim dosyalarını değil, ses, video, kısaca tüm çokluortam dosyalarını açmakta ve oynatabilmektedir.

Resimlerden sunumlar oluşturabilme özelliği ile rakiplerinin bir adım önüne geçen yazılım, resimlere mükemmmel efektler verebilmekte, ışıklandırma yapıp, renk derinliğini ayarlayabilmektedir. Resimleri e-posta ile gönderebilmekte, baskı alınmasına destek olmakta, bir resme eş veya benzer olan resimlerin bulunmasını sağlamakta, cd'ye yazdırma desteği vermektedir.

Yazılımda dahili bir ekran-yakalama aracı da mavcuttur. Tamamen Türkçe olarak sunulan yazılımın tema desteği de bulunmaktadır. Tüm Ashampoo yazılımlarında olduğu gibi kullanımı çok kolaydır. Kurulum sırasında yazılımı hangi dosya türleri ile ilişkilendireceğiniz sorulmaktadır, burada sadece resim dosyalarıyla ilişkilendirme yapabileceğiniz gibi, ses ve video dosyalarıyla da ilişkilendirme yaparak tüm çokluortam dosyalarınızı Ashampoo Photo Commander ile açabilirsiniz.

Yazılımla animasyonlar, tif ve dcx biçimlerinde çoklusayfalar, sunumlar ve çalma listeleri de oluşturabilirsiniz. Resim gösterim özellikleri oldukça çeşitli olduğundan ne tarz görüntülemeye alıştıysanız o türü seçebilirsiniz. Yazılım varsayılan olarak resimleri ana menüsünün sağ tarafında bir öngösterim panelinde göstermekte, seçili resmi ise hemen solundaki bölümde normal boyutunda görüntülemektedir. Sağ taraftaki panel kullanılarak resim klasör ve dosyalarının yönetimi çok kolaylaşmaktadır."inndir"

**YENİ**(versiyon güncellenmiştir)
Ashampoo® Magical UnInstall (v2.82, 11/05/2007)

"İşletim sistemleri üzerlerine programlar kurularak ve kaldıralarak gün geçtikçe yavaşlamaya başlar. Peki bunun nedeni nedir?

Bunun sebebi kurduğumuz (install) her program kullanalım yada kullanmayalım kendi kayıt girdilerini, malware türevi programcıklarını, dll'lerini işletim sistemlerinin ilgili yerlerine saklarlar. Windows'un klasik program kaldırma sihirbazıyla ise programlarımızı tamamen kaldıramayız çünkü çoğu kayıt girdileri vb. şeyler kullanılabilir gerekçesiyle programı kaldırsak dahi işletim sistemimizde var olur. Bu da sildiğimiz programın kayıtlarıyla işletim sistemimizin şişmesine neden olmaktadır.

Peki ne yapmalı?
Kayıt girdisi temizleyici programlar, ve disk yeniden birleştirme gibi çabalarla işletim sistemimizi bu durumdan biraz da olsa kurtarabiliriz. Fakat ne yaparsak yapalım program kurdukça ve kaldırdıkça bu yöntemler bilgisayarımızın yavaşlamasını engelleyemiyor.

Kesin sonuç? İşte bu sorunu kökünden çözecek bir program karşımızda. Ashampoo Magical Uninstall. Hem de bedava!

Farkı ne?
Bu programın en büyük özelliği program kurulmadan önce işletim sisteminin sistem dosyalarının fotoğrafını çekmesi. Yani program kurulmadan önce işletim sistemi ne durumdaydı. Eğer biz kurmul olduğumuz herhangi bir programı kaldırmak istersek Ashampoo Magical Uninstall kaldırmak istediğimiz programın kurulurkenki çekmiş olduğu resim ile kaldırırken çekmiş olduğu resmi karşılaştırıyor! Yani iki resim arasındaki tüm farkları bularak, programın işletim sistemine bir artık bırakması tamamen engelleniyor. Devrim yaratan bu teknoloji ile bilgisayar kullanıcıları artık işletim sistemlerini tekrar tekrar kurmaktan kurtulacaklar.""teknomag"

**YENİ** = tabirimle paylaşımını yeni eklediğim yazılım anlamındadır,katiyen piyasaya seni sürülmüş ürün anlamında değildir(karıştırılmasın).bu çocuk neden konusunu güncelliyor,yoksa tepeyemi almaya çalışıyor demeyin sonra :D

güle güle kullanın

Son Düzenleme: BOOMFUNKMCS ~ 06 Kasım 2007 21:02
viking20
11-10-2007, 18:06   |  #2  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

güzel çalışma\güzel paylaşım eline sağlık,kutlarım.

blackhawkmilan31
11-10-2007, 21:38   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,472 mesaj

güzel olmuş gerçekten eline sağlık

CU_GS7
11-10-2007, 21:42   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6,371 mesaj

Güzel paylaşım..İhtiyaca göre seç beğen indir gibi olmuş..
Emeğe saygı, teşekkürler..

BOOMFUNKMCS
12-10-2007, 09:09   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
3,373 mesaj

sağolun arkadaşlar :)

CU_GS7
İhtiyaca göre seç beğen indir gibi olmuş..
bayram sepeti oldu bir nevi Cem :)

nightsilver
12-10-2007, 09:39   |  #6  
Yıllanmış Üye
455 mesaj

Çok süper oldu BOOMFUNKMCS

Sefa Adak
13-10-2007, 14:23   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,824 mesaj

Tşk ler..Gerçekten güzel ürünleri varmış..

Emjey
27-10-2007, 17:09   |  #8  
Yeni Üye
49 mesaj

Teşekkür ederiz..

XxXDaRKoXxX
06-11-2007, 21:44   |  #9  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj

firewalll ları nasıl ben bir ara indirdim ama

BOOMFUNKMCS
06-11-2007, 22:04   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
3,373 mesaj

önceleri kullanıyordum iyi hoşta herşeye block :) her zaman o sağ alt köşeden çıkan onaylıyormusun balonu beni sinir etti sistemden kaldırdım :D

Cr@zY
20-11-2007, 03:13   |  #11  
Taze Üye
14 mesaj

Teşekkürler ellerine sağlık

e.m.pty
23-06-2008, 22:55   |  #12  
Taze Üye
1 mesaj

Derginin verdiği Ashampoo AntiSpyWare 2 proğramını kurdum..
Get Full Version.. dedikten sonra int. sayfası geliyor mail adresimizi yazdığım zaman e-posta olarak key gelmesi gerekiyormuş ama ben beceremedim yardımcı olabilirmisiniz...

titi_boss_14
24-06-2008, 00:13   |  #13  
Yıllanmış Üye
892 mesaj

BOOMFUNKMCS kardesim güzel yazmışssın ama full versiyon için sitesine bağlanıyor zip code istiyor e mail istiyor yazıyoruz kabul etmiyor zip code ne onu bilmiiyoz tam keşmekeş walla

Batıkan Doğan
24-06-2008, 00:14   |  #14  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,366 mesaj
titi_boss_14
BOOMFUNKMCS kardesim güzel yazmışssın ama full versiyon için sitesine bağlanıyor zip code istiyor e mail istiyor yazıyoruz kabul etmiyor zip code ne onu bilmiiyoz tam keşmekeş
Zip kodunu boş bıraksan da olur. Ben boş bırakıyorum, sadece e-posta adresini yaz.

BOOMFUNKMCS
24-06-2008, 00:41   |  #15  
OP Yıllanmış Üye
3,373 mesaj
e.m.pty
Derginin verdiği Ashampoo AntiSpyWare 2 proğramını kurdum..
Get Full Version.. dedikten sonra int. sayfası geliyor mail adresimizi yazdığım zaman e-posta olarak key gelmesi gerekiyormuş ama ben beceremedim yardımcı olabilirmisiniz...
ÖRNEKTİR!
kurulumunu yaptığımız bir programın üreticisinden nasıl key istendiğinin örneğidir

resimde gördüğün gibi kurmuş olduğun programda Get Full Version a tıklıyoruz.bizi;

resimde gördüğün gibi kayıt yapacağımız web sayfasına yönlendirdi.buradaki formu;

- mail adresin( doğru adresi ver)
- posta kodun(salla gitsin)
- kullandığın yazıcı nın seçimi(sanırım bir anket,salla gitsin) olarak dolduracaksın.bu işlemi yaptıktan sonra mail adresine resimdeki gibi bir mail gelecek.

gelen mail i tıkla ve aç.resimdeki gibi bir mail ile karşılaşacaksın.

kırmızı çerçeve içersindeki  link e tıklayacaksın.tıkladıktan sonra;

resimdeki gibi boş forum alanlarını dolduracaksın. "OK,Send" tıkladıktan sonra mail adresine yeni bir mail daha gelecek.

gelen mail i aç,

resimde gördüğün gibi kırmızı çerçeveli alan içersinde yüklediğin programı kullanabilmen için gerekli KEY/Serial var.mavi çerçeve içersinde ise sana ait mail adresin ve sana özel şifren var.bu şifre ile üretici firmanın web adresine bağlanabilir ve diğer ürünlerine göz atabilirsin.bundan 3-4 sene sonra istemeden program silinse bile sana ait hesapla yeni bir KEY/Serial isteyip kullanımına devam edebilirsin.

key/serial kullanımı;

mail adresine gelen key/serial i "check code" sekmesine basarak açılan alt çubuğa yazacaksın.istersen kopyala/yapıştır

key/serial i girdikten sonra resimdeki gibi onay kutucuğuyla karşılaşacaksın.

GÜLE GÜLE KULAN

Son Düzenleme: BOOMFUNKMCS ~ 24 Haziran 2008 00:48
titi_boss_14
24-06-2008, 12:03   |  #16  
Yıllanmış Üye
892 mesaj

BOOMFUNKMCS kanki kusura bakma sana kızdım çok teşekkürler ağzına sağlık ok

BOOMFUNKMCS
24-06-2008, 19:39   |  #17  
OP Yıllanmış Üye
3,373 mesaj

önrmli değil titi_boss_14,anlayış sınırım epey yüksektir ;)