Kim daha güzel MP3 sitesi önerecek [:I]
Ücretsiz MP3 indirme siteleri
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ares,Limewire,Kazaa,Emule,FM capture..
"Capture" yakalamak,esir almak,ele geçirmek anlamındadır..
TV kartının, FM`i yani radyo açıkken,"kayıt" tuşuna basılmasıyla o an çalınan,istenilen şarkının istenilen bölümünün ses dosyasına (mesela MP3e) çevrilmesidir..
www.inndirmp3.com diyeceğim ama trojanlara hazırlıklı olun. Bunun dışında google hacking yoluyla da site bulabilirsiniz. CHIP'ten öğrenmiştim, sağolsun. :)
Ama www.bozuntu.org ve www.turkyasam.com siteleri favorimdir.
benden de bir öneri www.anavatan.de bu sitede 15.000 fazla mp3 var
Herkese Teşekkürler bildiğiniz gibi bu forumların amacı bilgi paylaşımı. Elbette her internette dolaşan kişi bilgisayarı ve programları iyi biliyor demek değil bu sebeple Burada Mp3 indirmede kullanılan paylaşım programları (P2P) ve internet siteleri hakkında daha detaylı bilgiler verebiliriz. Ne dersiniz...? :)
Arkadaslar site vermiştim.Baktım ki kapanmıs.Hepinizden özür diliyorum.
Bence internet sitesi güvensiz.Ben uzun süredir limewire kullanıyorum hiç virüs, tirojen vs bulaşmadı.Sadece bi program indirmeye çalışırken bulaştı.Ben de limewire dan müzik dışında hiçbişey indirmemeye karar verdim.
mp3nerede.com
mp3abi.com
Bendende bu kadar.
Hitmp3.biz Orientmp3.com ve mp3abi guzel sitelerdir mp3 icn
PAYLAŞIM PROGRAMLARINI TERCİH EDELİM
tskler arkadasım gercekten bu sıte cok guselmıs ama cok karısık http://www.51mpc.com/share.htm
www.kopyacek.net // www.kimlanbunlar.com // www.powerhaber.com
Yeni açılmış milyonlarca uyesi olmayan.temiz siteler.Hadi iyisiniz ben varım :P:P