Arkadaşlar bedava ve etkili bir antivirüs tavsiyesi istiyorum. Vereceğiniz oylarla hangisini kurmam gerektiğine karar vereceğim. Saygılar.
Ücretsiz ve etkili antivirüs önerisi
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
Son Düzenleme: -mert- ~ 19 Temmuz 2012 14:47
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
Tabikide Microsoft Security Essentials 2.Neden tabiki de?
Sadece Microsoft mu var ücretsiz antivirüs kategorisin de?
Bence de o zaman tabiki de Panda Cloud Antivirus FREE neden mi? İşte cevabı:
https://www.chip.com.tr/forum/pan ... ee-1.4_t199289.html
Yeni Üye
44 mesaj
Microsoft Security Essentials 2. uzun süedir hatta ilk çıktığı andan itibaren kullanıyorum. ara yüzleri ve kullanışı çok kolay. bazen sanki nükleer reaktör patlayacakmış gibi uyarıları olsa da tavsiye ederim. Tam tarama yapılırken sistemi kasıyor onun dışında gayet iyi bir iş çıkartıyor.
Kapalı Hesap
280 mesaj
Avg güzel panda da iyi seç artık birini kendin
Üye
70 mesaj
Microsoft Security Essentials 2. uzun süedir hatta ilk çıktığı andan itibaren kullanıyorum. ara yüzleri ve kullanışı çok kolay. bazen sanki nükleer reaktör patlayacakmış gibi uyarıları olsa da tavsiye ederim. Tam tarama yapılırken sistemi kasıyor onun dışında gayet iyi bir iş çıkartıyor.tam tarama yaparken kasıyor demişsin ama ayarlar bölümünde işlemcinin ne kadarını kullanabileceğine karar verebileceğin seçenek var. Birde kasılma olayı bilgisayarın gücüyle alakalı bende tarama yaparken hiç kasılmıyor.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
Yıllanmış Üye
195 mesaj
allah allah bişey diyeceksen adam gibi desene ne adamı tersliyosun ? ayrıca en önemlisi 'güvenlik' bilgisayarım korunsun ben hergünBiliyorum, haklısın, senin bilgisayarında isviçre bankalarının hesap bilgileri ve TSK'nın kozmik oda dökümanları var. Bunları korumak için bilgisayar kullanırken yaramazlık yapaıp KASPERSKY'a güvenmek şart.
İstenen şu: ÜCRETSİZ ANTİVİRÜS YAZILIMIN EN İYİSİ HANGİSİ?