Arkadaşlar web tasarımı yapabileceğim, ara yüzü kolay ve ücretsiz bir web tasarım programı arıyorum, tavsiyelerinizi bekliorum. İyi çalışmalar...
Ücretsiz web tasarım programı tavsiyesi
web tasarım derken neyi kastediyosun? eğer grafik olarak diyorsan, baslangıc olarak ulead gif animator veya bannershop flash olarak diyorsa swftext, forum filan kuracam diyorsan, ücretsiz ve en saglamı smfyi tavsiye ederim. en son sürüme http://www.deli-divane.net/melek ... rulum-detaylar.html <<<buradan ulaşabilirsin.
www.bedavasitem.com ben yaptım bir taen dene ..
HTML biliyorsan NVU html editor ile tasarım yapabilirsin. Ama azıcık araştırma yap bu programla ilgili.
joomla ultra guzel grafikleri.arayuzu de bi okadar guzel.kullanıslıgı cok kolay.yeni baslayanlar icin ideal.
En kolay ve basiti bedava-sitem.com ama daha profosyone bisey istiyorsan wix.com tavsiyem.
Ben 2 sini Kullanarak Yaptım Bir tane www.mersinstyle.tr.gg
Ben joomla indirdim. Ama setup falan yok nasıl program o nedir nasıl çalışır arkadaşlar?
yok ama bulabilirsen yahoo site builder var öyle programlar herhalde ilerde olacak
En Çok Tercih Edilen Web Tasarım Programları buradaki bağlantıdan okuyabilirsin. İşine yarayacağını düşünüyorum.