Arkadaşlar, ben bir bilgisayar almak istiyorum kendi çapımda birşeyler topladım ettim fakat benm bütcem 1500 lira, 1500 lirayada istediğim özelliklerde bir bilgisayar toplayabiliyorum. Fakat işletim sistemi alamıyorum. İşletim sistemi almadan kırık bir cd ile nasıl sistem kurabilirim veya kurabilirmiyim. Kurarsamda nasıl bir sorunla karşılaşırım. (Bilgisayarı evde kullanacağım işyerinde falan değil) Şimdiden teşekkür ederim.
Ufak bir soru ? :)
Hayır demek istediğim o değil. Ben işletim sistemine para vermek istemiorm. Bedava kırık işletim sistemi kursam sorun yaşarmıyım onu demek istiyorm
Hayır demek istediğim o değil. Ben işletim sistemine para vermek istemiorm. Bedava kırık işletim sistemi kursam sorun yaşarmıyım onu demekHayır olmaz. Eğer loader ile aktifleştirirsen Windows'u sıkıntı çekmezsin.
Her zaman Orjinal İşletim Sistemi daha iyidir ama gerçekten pahalı da oldukları için çok öneremiyorum. Kırık olarak kullanırsanız sorun yaşamazsınız.
yahu demek istemeye çalıştığım para vermeden ben bir işletim sistemi kurabiliryim.
Arkadaşım zaten forumun % 90'ı korsan kullanıyor işletim sistemini sende sağlam bi loader le etkinleştir gitsin bunumu dert ediyon :)
yahu demek istemeye çalıştığım para vermeden ben bir işletim sistemi kurabiliryim.Tabi ki ülkemizde olağanı da budur zaten :)Microsofttan direk istediğin win 7'nin uygun sürümünü indir. 4gb ve üzeri ramin varsa 64 Bit öneririm
Daha sonra bir loader veya crack ile dilediğin gibi kullan...
Microsoftun sitesinden indir dememin sebebi , temiz müdahalesiz olsun ;)
loader olarakta chew vga kullan derim... 1,5 senedir bende sorun çıkarmadı :D
Hepinize cok teşekkür ederim burdan anlatığım hepiniz korsacısınız amk :D
Abim WİN NT yi kopyalayıp bana verebilirmisin bir yere upload edebilirmisin bendeÇok zor adamım.
windows'un bütün sürümleri var ama NT'yi hiç bi yerde bulamadım :(
Disk imajını çıkartmam lazım artı 3 adet floppy si var. Serverler için yapılmış.
Ayrıca hiçbir upload sitesinde yayınlayamam.
Ankaradaysan gel kopyasını vereyim.
Abim ankarada değilim ama hastaneye gelecem oraya tekrar muayene için nasib olurda gelirsem alırım :D