Arkadaslar malum piyasada su an saglam iki dövüs oyunu var MMA ekim de gelicek..o zamana kadar xbox 360 için hangi oyunu tavsiye edersiniz.gameplaylere baktım ikiside pek sarmadı ama emin degilim.UFC mi WWE mi sizce..
UFC Undisputed 2010 vs Smackdown vs 2010
kesinlikle ufc . smackdown vs raw serisinin son 4 oyununu oynadım hiçbirince açıkcası umduğumu bulamadım . o yüzden tavsiye etmiyorum
ps2 de smackdown vs raw 2007 falan sarmıstı beni cok o zamandan beri oynamadım bende 2009 ve 2010 u gormedim hic..UFC de yeni cıktı Ekimde MMA gelicek onu bekliyorum da o zamana kadar bir dövüş olayı lazım.UFC enteresan Smackdownda kalbimde ayrı yeri var:) kararsızlık devam.
yerinde olsam smackdown vs raw 2007 alırım bu seride oynadığım en zekli oyundu zaten o bir devrim oldu 2006 dan sonra . diğerleri ise hep aynı tarz . geçenlerde smackdown vs raw 2011 in görüntülerine baktım pek çok hareket yine aynı :P
Ya şimdi umduğunuzu bulmanız ne umduğunuza bağlı.
SvR'nin sistemine alışmışım UFC'nin demosunu oynarken Analog kolunu yerinden çıkaracaktım kolun.Kafayı yiyecektim Takedown sistemini çözene kadar.
Ciddi ve gerçekçi bir oyun istiyorsanız UFC, Tempolu,eğlenceli kişiselleştirilebilir bir oyun istiyorsanız SvR.
Ya şimdi umduğunuzu bulmanız ne umduğunuza bağlı.SvR'nin sistemine alışmışım UFC'nin demosunu oynarken Analog kolunu yerinden çıkaracaktım kolun.Kafayı yiyecektim Takedown sistemini çözene kadar.
Ciddi ve gerçekçi bir oyun istiyorsanız UFC, Tempolu,eğlenceli kişiselleştirilebilir bir oyun istiyorsanız SvR.
ben aslında ciddi bir güreş hayranıyım 4 senedir takip ediyorum ve Svr serisinin bana göre en gerçekci en heyecan verici oyunu 2007 idi . ben ilerideki serilerden tek beklediğim hareketlerin aynı olmamaları fakat bu bir türlü mümkün olmadı
CarlJohnson konuyla alakasız ama ben xbox 360 ıma hdd taktırmıycam fwli olacağı için . sence birşey kaybedermiyim ?
hocam simdi sen o zımbırtyı alırken hdd zaten geliyor yanında xbox 360 elite alıcaksın diye düşünüyorum %90..su donemden sonra arcade almak zaten sacma olur..elite in içinde 120 gb hdd mevcut..o sana yeter fw lide alcagın için ama aşırı oyun degistirip aletin okuyucu gozunu yorma cok sonra sıkıntı yasatır.hdd nin faydası o..kaydediyorsun oyunu goz daha az yoruluyor..bir de garantili al ;)