UFO'nun belgesi ortaya çıktı!

CHIP Online
31-03-2013, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

FBI'ın halka açtığı belgeler arasında bulunan bu belge, "UFO avcılarını" heyecanlandırmaya yetti!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ufo ... ya-cikti_39465.html

Resimlerle: 60 yıldır gizli tutulan UFO belgeleri burada!

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) resmi internet sitesi üzerinden halkın erişimine açtığı resmi belgeler içinde en çok ilgi çekenin, 1947 yılında yaşanan Roswell olayıyla ilgili bir belge olduğu açıklandı. "Guy Hottel Notu" olarak bilinen belgede Roswell'de görülen, içlerinde insan biçimli ufak yaratıklar bulunan üç uçan daireden bahsediliyor.


Söz konusu belge 1950 yılında, FBI ajanı Guy Hottel tarafından hazırlanmış. O tarihte Washington saha ofisinde çalışan Hottel hazırladığı raporda Roswell isimli bir bölgede yaşanan olaydan ve tanık ifadelerinden bahsediyor, olayın yeterince incelenmediğini iddia ediyor. Roswell olayından üç yıl sonra hazırlanan ve muğlak bir dil kullanan belge, UFO meraklıları tarafından Amerikan hükümetinin uzaylı ziyaretçilere dair bilgi sahibi olduğunun kanıtı olarak görülüyor.


Ancak FBI yetkilileri aynı fikirde değil: "Hottel notu UFO'ların varlığını kanıtlamıyor, olayın hiç incelenmediğini ifade etmekten öteye gitmiyor. Kimileri notun o dönem gündemde olan bir kandırmacanın parçası olduğuna inanıyor. Ancak büronun elinde bunu doğrulayabilecek bir belge bulunmuyor. Üzgünüz ama olay gizemini koruyor."

Tüm Konu: UFO'nun belgesi ortaya çıktı!

Resimlerle: 60 yıldır gizli tutulan UFO belgeleri burada!

Kaynak: www.chip.com.tr