Ufoya inanıyor musun?
:D bunu evet olarak kabul ediyorum
Ben de inanıyorum..Sonuçta olduğuna dair bir sürü kanıt foto video falan var..İlgilenenlere::
dinimizde var ise evet yok ise hayır diyorum bu arada varmı yokmu(dinimizde) bilen varsa yazsın
dinimizde var ise evet yok ise hayır diyorum bu arada varmı yokmu(dinimizde) bilen varsa yazsıKonu çıkmasın ama Kuran-ı kerimde başka alemlerin olduğunu, tek bir alem olmadığından bahsediliyor kim bilir belki bilmem kaç şık yılı ötede başka canlı varlıklar vardır. Mars'ta su bulunmasının sebebi bence birilerinin oraya dökmesi.. Gerçi nasıl dökülcek bilmiyorum uçar ama.. :DSon Düzenleme: Karub ~ 14 Mart 2010 22:52
ufo diye bi şey varmı bilmiyorum ama varsa bu uzaylıların hic başı dönmüyor mu o daire dönerken : ))
Saat gibi tıkır tıkır işleyen bu olağanüstü sistemde yanlız olduğumuz nasıl düşünülebilir ki ?
Evet inanıyorum.Saba Tümer'in programında gösterilmişti geçen günde. İnanılmaz fotoğraflar ve vidyolar var...Özellikle gösterilen bir vidyoda yüzlerce "ufo" nun bağımsız hareketler halinde seyrettiğini izlemiştim.Gerçekten inanılmazdı.Balon deseniz hepsi aynı yönde hareket eder.Bunların hepsi başka yönlere hareket ediyordu.Birazda inanmak hoşuma gidiyor doğrusu.Konu açılmışken Fourth Kind filmini mutlaka izleyin ;)
buraya gelmedikten sonra olsa nolur olmasa nolur, ama olma ihtimalleri daha yüksek geliyor bana hep nedense
UFO'lara inanmıyorum.Yanlış anlaşılmasın,bizden bşka varlıkların olduğunu düşünüyorum,ama UFO olayı çok saçma geliyor bana.