internetten 200 mb lik bi film indirdim ama filmin uzantısı .uha
bu filmi nasıl normal avi, mp, vs. çevirebilirim?
indirdiğim filmin içinde aynen şu dosyalar var
data.uha
setap.bat
UHARC.EXE
forumlardan okudugum kadarıyla herkes winUHA programını tavsiye ediyo ama o programıda kurdum denedim hiçbişey olmadı. bu uha uzantılı sıkıştırılmış filmi avi ye mp4 e nasıl çevirebilirim?
.uha uzantılı dosya açamıyorum acil yardım
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Uharc sıkıştırma programıdır '.uha' da onun sıkıştırdığı dosyaların uzantılarıdır WinRAR'ın '.rar' WinZiP'in '.zip' gibi.Dosyaları %500'e kadar felan sıkıştırabiliyordu. (Öyle görmüştüm internette). Uharc.exe programı yükledikten sonra açmaya çalış içinden film'in gerekli dosyaları çıkacaktır zaten sonra izleyebilirsin. Ama uharc programının nasıl kullanıldığını bilmiyorum internette resimli anlatımlar vardır mutlaka. Kolay gelsin...
Son Düzenleme: Atilla Sarıtaş ~ 02 Mayıs 2010 16:51
Uharc sıkıştırma programıdır '.uha' da onun sıkıştırdığı dosyaların uzantılarıdır WinRAR'ın '.rar' WinZiP'in '.zip' gibi.Dosyaları %500'e kadar felan sıkıştırabiliyordu. (Öyle görmüştüm internette). Uharc.exe programı yükledikten sonra açmaya çalış içinden film'in gerekli dosyaları çıkacaktır zaten sonra izleyebilirsin. Ama uharc programının nasıl kullanıldığını bilmiyorum internette resimli anlatımlar vardır mutlaka. Kolay gelsin...olmuyo kardeş denedım
UHARC_GUI.exe adında bi program kurdum ama olmuyo hiçbişey
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Bulduklarıma göre WİnUHA programı ile açılıyormuş küçük bi bakma ile linkide buldum sana :
Link : http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=3677
Son Düzenleme: Atilla Sarıtaş ~ 02 Mayıs 2010 17:42
Bulduklarıma göre WİnUHA programı ile açılıyormuş küçük bi bakma ile linkide buldum sana :ben bu programı cok denedım ama bı turlu olmadı :(Link : http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=3677