Merhaba Arkadaşlar
Ben uharc programı ile oyun sıkıştırıyorum.
Ama sıkıştırdığım *.uha dosyalarını sadece ben ve bu programdan anlayan arkadaşlarım çıkartabiliyor.O yüzden sitelerde paylaşamıyorum.
Şimdi benim sorum ;
Mesela diyelim 6 GB lık bir oyun ben bu oyunu 12 parçaya böldüm(512 MB lık) hepsini teker teker Uharc ile sıkıştırdıktan sonra...
Öyle bir *.bat dosyası olsun ki tek tık ile bu tüm dosyaları tek klasöre çıkartsın
Bu şekilde RİP lenmiş birçok oyun bendede mevcut ama içlerindeki *.bat dosyalarından bişey çıkartamadım yani bana *.bat dosyasının (yani *.txt) kodları lazım.
Lütfen yardım edin İnternetde sürekli araştırıyorum bu sayede RİPlemenin kurdu oldum ama şu çıkartma işini bir türlü bulamadım.
Hepinize şimdiden çok teşekkürler...
Uharc RİPi için *.bat kodları...
UHARC dosyaları o kadar sıkıştırmaz ki, UHARC la sıkıştırmak bi sanattır, öyle 6 gb ı 512 512 bölmekle olmaz.
Ama illa da yaparım diyorsan WinUHA diye program var, orda SFX arşivi oluşturabiliyorsun, yani otomatik açıyor kendini
Ben zaten konuda 6 GB yi ne kadar sıkıştırdığımı yazmadım. Örnek verdim:S
Normalde 1.4GBı 147MBa sıkıştırabiliyorum.
Benim sorunum *.uha dosyasının yanına bir tane de *.bat dosyası koyacağım ve *.bat dosyasını açtığımda *.uha içindeki veriler otomatik olarak aynı isimli başka bir klasöre çıkartılacak.
Mesela Desktopda bir dosya var
Ben onu Ripledim.
(Deneme.uha)...
Bunun yanına bir tanede (Aç.bat) ekledim
(Aç.bat)ın içeriği anlamca şöyle olacak
------------------------------------------------------------------------------------
| start |
| cd C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Deneme.uha |
| Dosyasını (Deneme) isimli bir klasöre çıkart. |
------------------------------------------------------------------------------------
Bana bu kodlar lazım bilen varsa yazsın Lütfen !...