Bu programın antivirüse yakalanması konusunda uzaktan yakından hiç bir alakası yok bilgi sayarınızda kurulu olan antivirüs programı ile beraber kullana bilirsiniz antiviriüs buna dokunmaz bilginize.
Bir başka sitede verilen programla alakalı yazı yazmıştım buraya aynen kopyalıyorum.
site editörüde yazdığım yoruma ek yazı yazmış yani yani yazdığım yazının doğrulu hakkında.
İlk baştan söyleyim yorum yazmayı düşünmüyordum yazılan yorumları okuduktan sonra sabremedim.
Kimisi bu program hack programı olduğunu söylüyor.
Diğeri bu program sakın bizi dışarıdan izleyip gerekli yani önemli bilgileri çalınacağınını söylüyor kimiside diyorki programı kurdum nasıl kaldırılacak.
Daha buna benzer ipe sapa gelmez yorumlar.
Şunu iyi bilin verilen program hack programı değil.
Adı üstünde Keylogger demek nedir senin klavyede yaptığın tüm işlemleri kendi hafızasına alıyor bu hafızaya sizin dediğiniz gibi dışardan biri girip bakması mümkündeğil programı kurarken dikkat etmiyormusunuz sizden şifre istiyor yani oluşturulan sayfaya bilgisayarınızı evinizden veya işyerinizdeyse orada calışan her hangi biri açsa kesinlikle sizin haberiniz olmadan ulaşamaz şimdi bu program hack mi oluyor?ikinçi mesele bilgisayarınızdan sizin izniniz olmadan msnye girilmiş programla takip edebiliyorsunuz budamı hack oldu oldu bu verilen program ikinçi bilgi sayarı izinsiz takip programı değildir.
Editörün notu:
Biz de hatırlatalım, bu tür yazılımları kurduğunuzda kötü niyetle kullanmayacağınıza dair bir kullanıcı sözleşmesine de imza atmış oluyorsunuz. Bu tür keyloggerlar zararlı görünebilirler, ancak sisteminize sizden habersiz müdahale olup olmadığını anlamak için güvenlik amaçlı olarak kullanılırlar. Çünkü kullanıcının bilinçli bir şekilde kurup ayarlaması gerekir, zararlı yazılımlar sizden habersiz sisteminize otomatik olarak kurulur. Yani bu zararlı bir yazılım değildir.
Bakın yukardaki yazıyı buraya kopyalıyorum önemli yerlerini parentez içine alacağım değrlendirmesini siz yapın zaten üstteki yazımda programa hack diyenler için kısaca anlattım.
Ultimate Keylogger ile bir bilgisayarda yapılan tüm işlemleri uzaktan izleyin. Program şifre, sohbet, email, web ziyaretleri gibi tüm bilgileri kaydediyor ve email, FTP veya ağ üzerinden raporlar gönderebiliyor!
(Özel dosya korumasıyla programın kurcalanmasına izin vermiyor)Ultimate Keylogger (arka planda çalışıyor ve bilgisayarı kullanan kişinin hareketlerin kaydedildiğinden haberi olmuyor). Sistem kaynağı da harcamıyor.