Yorumlarınızı Esirgemeyeniz
Ultimate mi Proffessionel Mİ ( 64 Bit)
9 kişi girmiş insan bari bi ankete oy kullanır nasıl bir forum üyesisiniz siz her geçen gün forum kötüleşiyor yazık
Chip online üyeleri kesinlikle oy kullanmıyor bunu bende eleştiriyorum giriyon oy butonunada bası ver incilerin dökülmez :/ bencede ultimate.
evet bencede ultimate oyladım ultimate tıkladım.
Chip online üyeleri kesinlikle oy kullanmıyor bunu bende eleştiriyorum giriyon oy butonunada bası ver incilerin dökülmez :/ bencede ultimate.Sürekli aynı anketler yapıldığından olabilir mi acaba Windows 8 çıktı, hala daha 7 ultimate mi pro mu. Ki yani soru da değil sorulan şey. Full aksesuar bmw x5 mi yoksa full aksesuarı olmayanı mı diye bir soru bu sonuçta. Lütfen anketi hazırlayan arkadaş yanıt vermesin, sadece oy neden kullanılmıyor kısmına yazdım...
Ben 1-2 tane actım farklıydı diyebilirim farklı anketlerde gördüm oy atılmıyor arkadas ben böle düsünüyorum :DSürekli aynı anketler yapıldığından olabilir mi acaba Windows 8 çıktı, hala daha 7 ultimate mi pro mu. Ki yani soru da değil sorulan şey. Full aksesuar bmw x5 mi yoksa full aksesuarı olmayanı mı diye bir soru bu sonuçta. Lütfen anketi hazırlayan arkadaş yanıt vermesin, sadece oy neden kullanılmıyor kısmına yazdım...