Arkadaşlar ultimate yükledim sonra program ekle kaldırı bir açtım sadece 4 program yüklü napıcam hiç sistem için gerekli programlar yokkkkk.
Ultimate yükledim ama bil.da hiçbirşeyyok(ÇÖZÜLDÜ)
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
141 mesaj
Son Düzenleme: Expert_control ~ 31 Mart 2012 23:13
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
2,229 mesaj
OP Yıllanmış Üye
141 mesaj
Şimdi ben ultimate yi kurdum sonra bir baktım hiç bir program yok hani olur ya frame networklar falan öyle dosyalar bileşenler yok yani
OP Yıllanmış Üye
141 mesaj
Bakın şimdi size bilgisayarımdan bir görüntü koyucam
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
2,229 mesaj
upload hızın düşük galiba 8-9 dakika oldu gelmedi
OP Yıllanmış Üye
141 mesaj
Evet bir bilginiz yok mu?
Şimdi ben ultimate yi kurdum sonra bir baktım hiç bir program yok hani olur ya frame networklar falan öyle dosyalar bileşenler yokOnları Windows Update den yükleyeceksin. Zaten şimdiye kadar çoktan güncelleme yapman gerekirdi. Önemli güncelleştirmeler kısmında vardır.
Bazı bileşenlere ihtiyacın olursa programın ismini belirt hemen indirme bağlantısını veririz. Oyunlarla birlikte DX, Redistrube Pack vs. kurulur.
OP Yıllanmış Üye
141 mesaj
Güncellemeyi nasıl yapabilirim ve nerden yaparım
OP Yıllanmış Üye
141 mesaj
Acaba şu anda virüs programı yok hangisini önerirsiniz
Acaba şu anda virüs programı yok hangisini öRAM 2 GB dan yukarı ve işlemci de yeterli seviyedeyse tavsiyem:
3 ay deneme sürümlü Norton Internet Security + 1 ay deneme sürümlü BitDefender + 1 ay deneme sürümlü Kaspersk Internet Security.
Toplamda hepsi 5 ay sürer ve deneme süresi bittiğinde istediğin birini satın alabilirsin. Ben şahsen öyle kullanıyorum:)
3 üde çok iyi koruma sağlar.
OP Yıllanmış Üye
141 mesaj
Benim ram 2gb işlemci pentium dual core 2.70 ghz
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
214 mesaj
2Gb Ram Norton IS.için yeterli. Zaten Norton'u deneyince başkasını beğenmeyeceksiniz.
OP Yıllanmış Üye
141 mesaj
Onları Windows Update den yükleyeceksin. Zaten şimdiye kadar çoktan güncelleme yapman gerekirdi. Önemli güncelleştirmeler kısmında vardır.Bir sorum olucaktı acaba neden BitDefender de Firewall varken Norton IS. ve Kaspersky indermeyi gerek duydunuz?
Bazı bileşenlere ihtiyacın olursa programın ismini belirt hemen indirme bağlantısını veririz. Oyunlarla birlikte DX, Redistrube Pack vs. kurulur.
Bir sorum olucaktı acaba neden BitDefender de Firewall varken Norton IS. ve Kaspersky indermeyi gerek duydunuz?Neyi sorduğunu tam olarak anlayamadım.
Sana önerdiğim üç anti-virüsü aynı anda yüklemeyeceksin. Bitdefender i yükledin ve süresi doldu. Kaldırıp yerine Kaspersky yükleyeceksin. Onunda süresi dolunca kaldırıp yerine Norton Internet Security yükleyeceksin. Böylece 5 ay boyunca para ödemeden en iyi anti-virüslerle korunacaksın. Sonra ister F-Secure, G-DATA ve Panda gibi programlarla devam eder ya da yeni bir programı satın alırsın.
Ayrıca Firewall özelliği Norton IS ve Kaspersky'de de var.
OP Yıllanmış Üye
141 mesaj
Anladım ben hepsini bir anda kullanıcam sanmıştım teşekkürler.