uMark 3 [29.03.2013]

CHIP Online
29-03-2013, 10:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dijital Fotoğraflarınızı uMark ile koruyun

uMark güçlü bir toplu işlem filigran programdır. Resimlerinize ve fotoğraflarınıza görünür filigranlar eklemenizi sağlar. Şirket isminize, logonuz, isim hakkı yazınız veya EXIF özelliklerine - uMark herşeyi ekleyebilir! Özel font ve renk ayarlarını, saydamlık ve şeffaflık seviyelerini ayarlayabilir, © ve ® gibi özel karakterler ekleyebilirsiniz. Filigran, özelleştirilebilen önayarlar veya net x/y pozisyonlama kullanılarak resimde istediğiniz bölüme yerleştirilebilmektedir.

uMark çoklu resim formatını destekler ve resimlerinizi bir formattan diğerine dönüştürebilir. Ayrıca uMark ile filigranlarınızı döndürebilir ve döşeyebilirsiniz. Filigranınızı bir kere tasarladığınız zaman kaydedebilir ve her seferinde yeniden tasarlamakla uğraşmazsınız. uMark kendini otomatikman Windows Explorer programının sağ klik mönüsüne ekler. Böylece resimlerinize direkt olarak bu filigranları ekleyebilirsiniz. İlave olarak uMark filigranlanmış resimleri otomatik olarak başka bir klasöre kopyalar. Böylece orijinaller değiştirilmemiş olarak kalır.

Dahası - uMark, toplu thumbnail üreticisi, toplu dönüştürücü ve resim görüntüleyicisi olarak da kullanılabilir. uMark, kullanışlı el kitabı, nasıl yaparım videoları, kullanıcı forumları ve dersleri ile beraber elinize ulaşıyor.

Başkalarının resimlerinizi çalmasına müsade etmeyin! Eğer daha önce de internette resim paylaştıysanız ve paylaşıyorsanız uMark sizin için kaçırılmayacak bir fırsat.

Kaynak: www.chip.com.tr

Download:  uMark 3