C ve C++ öğrenmek için çaba harcayan ve bunu forumda da ifade eden; gerek yardım isteyip, gerek yorum yapan arkadaşlar. Size hayatınızı kolaylaştıracak bir şey önereceğim. Başlarken yaptıklarınızı tahmin edebiliyorum az çok: Kodunuzu yazıyorsunuz ve yazarken de çalışıp çalışmayacağı konusunda pek bir şey söyleyecek durumda değilsiniz, bir çok şey tahminlerle yürüyor; sonra editörden çıkıp derleyiciye geçiyorsunuz, ya da bir ide kullanıyorsanız bile bu kodu derliyorsunuz, bir pencere açılıyor ve sonucu görüyorsunuz...
İşte size hayatınızı kolaylaştıracak bir ürün. Çok güzel bir şey, bir profesyonelin kişisel çalışmasının sonucu: UnderC [Ne reklam yaptım be...] UnderC'yi, windows'unuzla gelen komut satırına [cmd] benzetebilirsiniz. C kodunuzu yazıyorsunuz ve anında sonucu görüyorsunuz. Bir deneyin, öyle büyük uygulamalar için değil; yeni başlayanların hayatını kolaylaştırmak için:
Beğenip beğenmediğinizi de burada bildirin de, diğerleri de imrensinler ya da "aman aman kalsın baksana ne kötü bir şeymiş" desinler...