arkadaşlar underground 2'de neredesiniz?Hangi arabayı kullanıyorsunuz?Arabanızda hangi modifiyeler var?Kaç tane arabanız var?Bunlar nelerdir?cip kullanıyormusunuz
Underground 2
- 1
- 2
oyun bitti. RX8 kullanıyorum En son parçalar tıkılı.Golf/Supra/Acura/Eclipse/206/Hummer/Clica/ Full Modiye.Yarışmak İstersen Garajdan Rx8 çıkarıp pistte beklerim :)))))
yarışırız bende audi tt'yi getiririm ama yenilirsen ağlamak yok!
ben bitireli çooook oldu neyse şımarmayayım ama hoşgörün arkadaşlar oynamayı sevdiğim tek oyun.ilk başta cıvıc sonra celica sonrada miata en güzeli miata bence.cip ler de kullanılıyo onlarlada yarışman lazım ama bikaç tane.yarışları cip aldığın zaman görebiliyosun.hadi bas gaza....
vallaha onursa bence sen ağlama 375 hız yapıyorum
nerede 375 yapıyon dynoda benim arabada yapar
Ben bitirdim ve Ford Focus ZX3 var.Dragda ben de 355 yapıyorum,daha fazla basmıyor.(Underground 1'de RX7 ile 387 yapmıştım).Tüm parçalar Level 3 ve tesisat gümbür gümbür..
olabilir bi ara nette görmüştüm birisi 400 yapmış tabiki hile.
hemde nasıl ama arabayı zıplattığımızda çok komik oluyor uzaya nerdeyse çıkacak birde sınırsız nos :))
bakalım daha neler çıkacak :))
arakdaşlar max. hızdan bahsetmişsiniz ama değeleriniz km mi mhp mi ?
haa mhp ise helal olsun derim ama yok km ise ben skyline gtr ile 380-390 km gibi bişey yaptım derim.(hile yok)
hangi yolda yapıyorsunuz.otobandamı
Ya beler Bu underground 2 de kariyer modunda sürücü
açtığımızda onu mutlka save olarak bir yere kaydediyor. O dosyaları nası bulabilirim?
Diyelim ki profilinin adı Diablo,
Bilgisayarım'a gel,F3'e bas,Diablo diye arattır,U2 ile alakalı olan ve kullanıcı klasörünün içinde olan save dosyasıdır...
benim araba 300'e filan geldimi ağırlaşıyor 6 vites olduğundan galiba
ama dyno'da 338 diyor sizin oyunda kaç paranız var
- 1
- 2