Merhaba Unigraphics kurarken sorun yaşıyorum. Bilgisayara temiz windows XP kurduğumda kurmayı başarmıştım fakat
silip tekrar kurmayı denediğimde kurulumda plot server a bağlanamadığı mesajın veriyor bende iptal etmeden
geçemiyorum.İptal edince %100'e geliyor ve tıkanıyor. XP destekliyor biliyorum Birde ilk başta
"Configuring Windows Installer" mesajıyla baya bekliyor. Ama bu geçtikten sonra kuruluma devam ediyor.
License Server'ı sorunsuz kurdum. Acaba bu takılmayı nasıl halledebilirim.Bu arada sürüm
Unigraphics NX 1. Sorumu yanıtlarsanız çok sevinirim.
Unigraphics kurulumu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Evet arkadaşık UniGraphics kurarken sorun yaşaman çok normal.Yapman gereken ilk şey:C:/ sürücüsüne EDS isimli bir klasör aç.Lisans dosyasını buraya yapıştır ve Not Defterinde aç.Sayfanın en üstünde bilgisayar ismi bölündeki yere yazılı olan ismi silerek kendi bilgisayarının ismini yaz.Daha sonra UG'yi kur ve lisans dosyasını sorduğu zaman bu dosyayı göster.Hatırlayabildiğim kadarıyla kurulum böyle yapılıyor.Fakat daha ayrıntılı anlatımı daha sonra mail adresine gönderirim.Mailini okudum.Oradan tekrar mesaj yollarım.Sana şimdiden kolay gelsin.
UNIGRAPHICS NX2 KURULUMU:
Install Licence Server:
Lisans klasörü olarak bunu gösteriyorsun.
1)C:\eds\licence server klasörünü oluştur.
2)ugnx1.lic dosyasını buraya yapıştır.
3)Lisans dosyasını Wordpad'de aç ve SERVER yazan yere bilgisayar ismini yaz.
4)Lisans dosyası olarak nxugnx1.lic dosyasını göster.
next next
lisans server kuruldu (flexlm)
Program kur:
Install Unigraphics
Programı : C:\eds\unigraphicsnx olarak kur.
next
27000@bilgisayar adı
next
program kuruluyor....
TRANSLATER kur:
next next
Install
KURULUM bitti.
CONFIGURATION
inch>milimeter yapmak için
programın kurulduğu yer\ugıı\ugii_env_dat find(bul) english 20 defa ENTER yap.
UGII_DEFAULTS_FILE..........\ug_(english) metric.def
SAVE ederek çık.
Tamamdır.
Yinede sorun yaşarsan bildir.Daha detaylı ve anlaşılır yazmaya çalışırım.Biz bu şekilde sorunsuz kururlum yapıyoruz.Umarım sende sorun yaşamazsın.Sana şimdiden kolay gelsin.Görüşmek üzere...
Sniper Abi ya NX 3,0 çıkmış gördün mü? Karşılaştın mı hiç eğer elinde yoksa adresini göndereyim indir oradan
Evet ilowed biliyorum çıkalı baya bir süre oldu,pek lazım değil ama sen yinede adresi bana yolla,belki indiririm.
BENDE UNIGRAPHICS NX2 KULLANIYORUM..PROGRAMI KURDUKTAN SONRA CD İÇİNDE PROGRAMIN ÇALIŞMASI İÇİN AYRI BİR YAMA VAR.ŞU AN AKLIMA GELMEDİ AMA EVE GİDİP BİR DAHA BAKARIM SENİN İÇİN.FLEXEM Mİ NE ÖYLE BİŞEYDİ YA BAK OYLE BİŞEY GÖRÜRSEN CD SİNDE ONUDA KUR UNIGRAPHICS NX2 KURDUKTAN SONRA AMA ...OK..