arkadaşlar ben daha önceden indirdigim rarlı dosyayı şimdi açmak istiyorum ama şifresini unuttugum için açamıyorum şifresini bulmanın bir yolu veya programı varmı yardımcı olursanız svnrm
unutulan rar şifresini bulma
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
RAR password recovery programlarını deneyebilirsiniz.
parola kısa ise bulabilirsiniz.Parola çok uzunsa kırması saatlerinizi alabilir.
Çünkü brute force (kaba saldırı) denilen mümkün olan tüm kombinasyonları deneme yolu ile parolayı bulmaya yönelik programlardır
Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 18 Mayıs 2010 17:52
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
at linuxe sadece tıkla ve aç ne şifre ne de başka programa gerek yok
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
31 mesaj
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
ben netten bi sürü şifreli dosya indirip ubuntuda sadece tıklayarak açıyorum çünkü şifreyi çalıştıran sistem linuxte çalışamıyor direkt açılıyor misal nette tonla bilimsel makale var onları normalda şifreli ve yazmaya korumalı sadece okuma moduna ayarlanmış program gibi çalışan power pointler vs. linuxte sadece uzantısını değiştirerek açabilir değiştirebilir kopyalayabiliriz.
bu doğru mu? hiç denemedim ama zannetmiyorum sonuçta dosyaya ek olarak parola da yazılı
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
peki bu linux cd ile calısan linux olsa olurmu ondada gecerlimi bu şifre olayıben yanlış bilgi vermemek adına şunu düzeltmek istiyorum şifreli oılan şeyin rar olduğunu dikkate almadan konuşmuş bulundum eğer rar lı olan şey metin belgesi felan değilse linux açarmı o konuda net bilgim yok evet live cd den deneyebilirsin ama denemeden önce synapticten rarla ilgili aramada çıkan ilk bir kaç paketi kurduktan sonra deneyebilirsin. daha önce yazdıklarım şifreli word, pdf, power point olduğunu düşünrek yazmış bulunmaktayım bu yüzden rarın linuxte açılması konusunda fazlada bir bilgim yok ama sen yinede dene açılabileceğini düşünüyorum eğer açarsan live cd nin ubuntu olduğunu varsayarak yerler sekmesi üzerinden normal pc hdd sini aç ve orada kendi masa üzerine at açtığın rarı.
ben netten cok dosya cekerim ve genelede hepsi rarlıdır her dosya türü var gnelde multimedia video ses oyun v.s. bunlarda unuttuklarım oluyo bazen ama bi deneyeyim bu linuxun cd ile calısanını nerden bulurum legal oldugu icin burdan link verebilirsiniz sanırım
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
assembly ile kırılabilir cw de tartışılıyordu bi ara