Update ve Windows installer sorunu

VatanTRmekan24
16-06-2008, 07:02   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
100 mesaj

[resim]Offfff

Selam ben bilgisayardan Xp icin bir tema indirdim sonradan Temayi kurdum ve 3D ve driver ler icin bir daha kurulum dosyasi verdi bunu kurmak istedigimde

NSIS error lauching Installer diye bir hata aliyorum
Bu birinci problemdi ikici Problem ise

Ben UPDATE yapamiyorum Update yapmam gerek 6 UPDATE var bunlari nezaman kursam su hatayi aliyorum

Folgende Updates wurden nicht Installiert
( Suanki UPDATE ler install edilemedi)

Insall etmem gereken UPDATELER sunlar

Sicherheitsupdate für Windows XP (KB951698)
Windows-Tool zum Entfernen schädlicher Software - Juni 2008 (KB890830)
Kumulatives Sicherheitsupdate für ActiveX Killbits für Windows XP (KB950760)
Sicherheitsupdate für Windows XP (KB950762)
Sicherheitsupdate für Windows XP (KB951376)
Kumulatives Sicherheitsupdate für Internet Explorer 7 unter Windows XP (KB950759)

buda 3 problemim ben windows installer yeni indirdim tekrar kurmak istedim sunu tekrar kumak istiyorum KB89303v2

ama su yaniti aliyorum

Die Service pack-Version dieses Systems ist neuer als das Update das Sie installieren möchten

Das Update muss nicht installiert werden

Burdada diyorki

Bu sistemin servis paketi Update olarak install olmak istiyor

bu update install olmak zorunda degil

Ben Service packeti 3 ü microsaft sitesinden offline indirmis kurmustum bundan mi kaynaklaniyor acaba simdi yukarda belirtigim 6 tane updateyi yapmassam önüdeki updateleri hic yapmamam ozaman sp3 yüklemeden önce Updateleri sorunsuz yapiyordum ama simdi sp3 yüklemek istemesem sp2 de kalsam bu seferde UPDATE yaparken SP3 geliyor bunu UPDATE yapmadan baska UPDATE secenigi gelmiyor cildirdim valla yardimlarini bekliyorum genelde almanca PC kullarim o yüzden almanca olamk zorunda oldu neyse aolun CHIP insallah yardim eder

VatanTRmekan24
16-06-2008, 13:48   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
100 mesaj

yokmu yardim edecek kimse

gölge etme
17-06-2008, 11:57   |  #3  
gölge etme avatarı
Yıllanmış Üye
220 mesaj

KB950760 bunun gibi kodları google  arama yap hangı dıl xp kullanıyorsan o dilde bilgisayara indır kur .acılıp kapandıktan sonra daha hata vermez

yemre_kara
17-06-2008, 12:29   |  #4  
Yıllanmış Üye
360 mesaj

güvenlik duvarından olabilir  tema konusuda ekran kartı ile tutmuyo olabilir yani uyuşmuyo ya da testeklenmiyo yardim edebildiğiysem ne mutlu bana