[resim]Offfff
Selam ben bilgisayardan Xp icin bir tema indirdim sonradan Temayi kurdum ve 3D ve driver ler icin bir daha kurulum dosyasi verdi bunu kurmak istedigimde
NSIS error lauching Installer diye bir hata aliyorum
Bu birinci problemdi ikici Problem ise
Ben UPDATE yapamiyorum Update yapmam gerek 6 UPDATE var bunlari nezaman kursam su hatayi aliyorum
Folgende Updates wurden nicht Installiert
( Suanki UPDATE ler install edilemedi)
Insall etmem gereken UPDATELER sunlar
Sicherheitsupdate für Windows XP (KB951698)
Windows-Tool zum Entfernen schädlicher Software - Juni 2008 (KB890830)
Kumulatives Sicherheitsupdate für ActiveX Killbits für Windows XP (KB950760)
Sicherheitsupdate für Windows XP (KB950762)
Sicherheitsupdate für Windows XP (KB951376)
Kumulatives Sicherheitsupdate für Internet Explorer 7 unter Windows XP (KB950759)
buda 3 problemim ben windows installer yeni indirdim tekrar kurmak istedim sunu tekrar kumak istiyorum KB89303v2
ama su yaniti aliyorum
Die Service pack-Version dieses Systems ist neuer als das Update das Sie installieren möchten
Das Update muss nicht installiert werden
Burdada diyorki
Bu sistemin servis paketi Update olarak install olmak istiyor
bu update install olmak zorunda degil
Ben Service packeti 3 ü microsaft sitesinden offline indirmis kurmustum bundan mi kaynaklaniyor acaba simdi yukarda belirtigim 6 tane updateyi yapmassam önüdeki updateleri hic yapmamam ozaman sp3 yüklemeden önce Updateleri sorunsuz yapiyordum ama simdi sp3 yüklemek istemesem sp2 de kalsam bu seferde UPDATE yaparken SP3 geliyor bunu UPDATE yapmadan baska UPDATE secenigi gelmiyor cildirdim valla yardimlarini bekliyorum genelde almanca PC kullarim o yüzden almanca olamk zorunda oldu neyse aolun CHIP insallah yardim eder