Upfin

Maqmar
01-08-2010, 20:03   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Ücretsiz olarak dağıtılan upfin programının makinadaki parca değişiminden dolayı aktivasyon istiyor. Fakat yazılımın yasal dağıtıcısı olmadığından aktivasyon kodunu alamıyorum. Program delphi ile yazılmış. Aktivasyon kodunu nasıl bulabilirim yada aktivasyon kodu olmadan nasıl calıstırabilirim bu programı?

Konuyu yanlıs yere actıysam affola. Simdiden sağolun yardımlarınız için.

Jubei76
01-08-2010, 21:50   |  #2  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

( bedava dediler şifre almak için kullanıcı başına 75 YTL istiyorlar. bu terbiyesizlik ) böyle demiş bir kullanıcı 

( UP Fin programı İnternet üzerinden indirilebileceği gibi talep edilmesi durumunda CD olarak da gönderilebiliyor. Ayrıca UP Fin program desteği için TURKTICARET.Net eğitmenlerinden telefon ile ücretli destek alınabiliyor. Satın alınan destek süresi ise kişinin hesap yönetim panelinden online olarak takip edilebiliyor.) böylede bir şey varmış yani anladığım kadarı ile bir yerlere telefon açmanız gerekiyormuş ?

( Ben bu programı inceledim,içeriğine bişey diyeceğim yok ama eğitimsiz ve desteksiz bir program hdd daki çöplükten farksızdır. Programı resital yazılım hazırlamış dağıtımını birine vermiş o da Türkticaret.net e vermiş o dağitiyor.Yanılmıyorsam eğitim ve destek hizmetinin 15 dk sı 60 ytl. Bu işte başka işler var.Dikkat etmeli!) birde böyle bir yorum var ,tam olarak yardımcı olamadım ama anladığım tek şey eninde sonunda sizden aktivasyon kodu için para alınacağı olduğu. bir hatam olduysa şimdiden özür dilerim.

Maqmar
02-08-2010, 15:10   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

İlk seferinde ücretsiz almıstım kodu ama artık dagıtmıyorlar galiba. Kod olmadan acmanın bi yolu yok mu<

Jubei76
03-08-2010, 01:17   |  #4  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

bildiğim kadarı ile var ama regedit ayarları ile oynamak her zaman risklidir ve programların aktivasyon kodunu istemesini regeditten kaldırmak veya engellemek konusunda inanın benimde çok bir bilgim yok ama burda gerçekten çok çok profesyonel arkadaşlarımız var regedit ayarlarını bilen ama onlara ne diye ve nasıl danışmak gerek bilmiyorum malesef ama mutlaka bir çözümü vardır çünkü mantıklı düşünce zaten bir aktivasyon kodu girmişsiniz ve o kod mutlaka sistemde ve büyük ihtimallede regedit ayaralarının içinde bir yerde ama tam olarak nerde acaba işte onu ben bilemiyorum ama sizin için bir kaç forumda daha sorayım böyle bir şey mümkünmü diye yanlış anlamayın kesin sonuç vermiyorum sadece ben öyle biliyorum olabilir diye biliyorum , bir kaç yere danışıp size gerekli bilgiyi (tabii bulabilirsem) vermeye çalışayım.