Herkese merhaba
PowerWhite 850 VA UPS alıp bilgisayara bağladım ama benim asıl amacım bu cihaz ile başka elektrikli alıcıyı özellikle de kombiyi çalıştırmak. Kombinin üzerinde 60 Wattlık bir elektrik motoru ve bir elektronik sistem bulunuyor toplam gücünün 100 Watt'ı geçmediğini sanıyorum.
Bilgisayarda yaptığım denemede UPS yaklaşık 15 dakika bilgisayarı çalıştırdı(250 Watt güç kaynağı ve 14 inç monitör). Bilgisayarın ortalama gücü 300 watt civarında diye hesaplanırsa 100 wattlık kombiyi 40 dakika civarında çalıştırması gerekir.!
Fakat gerek cihazı satanlar gerekse danıştığım bazı arkadaşlar frekans uyumsuzluğu vs. gibi sebeplerden dolayı UPS nin sadece bilgisayarda kullanılması gerektiğini söylediler, şimdi korkudan kombiye takmayı deneyemiyorum. Beni bu konuda bilgilendirebilecek rakadaşlardan yardım bekliyorum.
Selamlar.
UPS ile başka cihaz çalıştırmak?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
36 mesaj
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
52 mesaj
kardeş eğer ups in kaliteliyse ozaman hiç bir sorun çıkmaz.6 +6 kw lik ikitane ups i 10 client birde servera arti 4 yaziciya arti 10 post makinasina bağladık hiç bi sorun çıkarmadı.ups normal elektirik verir 220 pc nin içindeki power subly elektriği düşürür.öyle olsa monitore yada yazıclara yada post makinalarına zarar verirdi.
ha bu arada deniyosan benim sözüme güvenme ben sadece örnek verdim.sonra allahtan bişey olursa böyle oldu şöyle oldu deme ama denemeden öğrenemezsin.