Windows 7 Professional'a ait ürün anahtarını, Ultimate sürümü için kullanma imkanı var mı?
Teşekkür ederim.
Ürün anahtarı
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Ultimate'de gereksiz çok program var diyenler de var aslında. Ben de hangisine geçeceğime karar veremedim.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Professional iyidir lisansı ile satın aldım 64 bit drıverlarıda buldum çok güzel sistem oldu...
ıvır zıvır sorunlarla uraşmıyorum..
Neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz acaba ?
Aslında Professional sürümden memnunum. Ancak kurduğum bir program'dan iyi performans alamadım. Şu anda Ultimate sürümün'de de aynısı olacağını düşünüyorum. Bu yüzden Professional sürümde kalmaya devam edeceğim. Fikirler için teşekkürler.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Enterprise çok kötü yavv :D Ultimate ve enterprise kullandım sadece o yüzden net bir bilgim yok.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Aslında Professional sürümden memnunum. Ancak kurduğum bir program'dan iyi performans alamadım. Şu anda Ultimate sürümün'de de aynısı olacağını düşünüyorum. Bu yüzden Professional sürümde kalmaya devam edeceğim. Fikirler için teşekkürler.Professional'sürümün 64 bit ise 32 bitlik uygulamalarda çalışıyor 64 bitte ama performans yönünden pek bi tatmin etmiyorlar 64 bitlik yazılımları kullan perfromansı hissedeceksin..
winrar'ın bile 64 bitliği mevcut şuanSon Düzenleme: Kapalı Hesap (235868) ~ 11 Nisan 2012 13:56
http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/products/compare
Edit:resmin üzerini tıklayın.
Son Düzenleme: viking20 ~ 11 Nisan 2012 23:10