Ürün kurtarma cd si ile geri yükleme yapmak istiyorum işletim sistemi c 'de yüklü e'de ise belgelerim var ve onları kaybetmek istemiyorum.Sadece c mi formatlanıyor yoksa onu seçiyor muyum?
Ürün Kurtarma
Ürün kurtarma ilk defa yapıcam yani belgelerim kaybolmuyorsa sorun yok
Belgelerini D ye De Kopyala Sorun Yaşamassn.
Kafan karışcak ama yinede bilgilendireyim..
Ürün kurtarma CD_DVD si alınan bilgisayrın c-d-h veya diğer diskleride formatlayabilir. Elinizdeki Kurtarma Konsolunun Açılışında size bir disk seçim hakkı verip vermediğini mutlak öğrenin eğer bir disk seçim hakıı vermiyorsa tüm diskleriniz silinebilir.
Ürün Kurtarma Konsolu disk seçimi vermesin yada versin İşletim sisteminin kurulacağı alan standarta C: diskidir. Bu disk içinde olabildiğince az birşeyler saklyın. Depo olarak diğer diskleri kullanmaya gayret ediniz. Böylelikle NTFS - FAT yada Diğer dosya sistemleri işletim sistemi diski içindeki alanlarında çökerse zorunlu format atmak zorunda kalırsanız. Depo diskinizden dosyaları alıp kurtarma şansınız olur.
Ürün kurtarama Konsolu ürünü İlk geldiği günkü haline getirmez tersine Sıfırdan başlatır. Bu nedenle donanım konsollarınızı da mutlaka yanınızda bulundurunuz. Eğer donanım yazılımlarınız yanınızda değilse TOTALCMD adlı bir program yardımıyla windows klasörünün zip-rar tabanlı sıkıştırmasını yaparak zorlanmadan kopyasını alıp depoya kopyalayabilirsiniz. Virüs yüzünden çökse dahi kopyayı mutlak alın ama kurulan işletim sistemine DRİVERLERDEN ÖNCE VİRÜS KORUYUCUYU YÜKLEYİNDKİ kopyyala gelen virüs tekrar bilgisayrınıza girmesin.