arkadaşlar bilgisayarıma usb girişinden herhangi bi alet taktığımda usb 2.0 dan bağlarsanız daha hızlı çalışır diyor ben bunu nasıl yapacam Usb 2.0 olarak
Usb 2.0 !!!!
USB 2.0 USB 1.1 e göre çok daha fazla bir bant genişliği sunmaktadır.
USB 2.0;
Service Pack 1 (SP1) for Windows XP
Service Pack 4 (SP4) for Windows 2000
ve Windows Vista tarafından desteklenmektedir.
Anakartınızın sitesinden, yada yongasetine göre google de arama yaparak bu USB 2.0 sürücülerini yükleyebilirsiniz. Microsoftun sitesinde de bulunmaktadır.
Gerçi, XP SP1 de otomatik olarak yüklendiği söyleniyor ancak bazı uzmanlar bunun doğru olmadığını en iyi çözümün anakartın verdiği sürücüyü yüklemek olduğunu söylüyorlar.
Bu sürücü anakartınla gelen cd de de büyük bir ihtimalle bulunmaktadır.
xp pro sp2 de olmuyor mu anakartın cd sinden buldum fakat şöle bi yazı çıkıyor
Windows XP USB2.0 Driver Installation
====================================
Please using Windows XP SP1 (Service Pack 1) or later versions, you DO NOT need to
install this driver, because they already contain software support for USB 2.0.
Eğer bu mesajı veriyorsa demekki pro sp2 otomatik oalrak tanıyor usb 2.0 ı. Yani windows yüklenirken sürücüleride otomatik oalrak yüklüyor. Yani birşey yapmana gerek yok. USB protlarının zaten USB 2.0 da çalıştığını söylüyor.
Please using Windows XP SP1 (Service Pack 1) or later versions, you DO NOT need to
install this driver, because they already contain software support for USB 2.0.
SP1 yada daha üstü bir versiyonu kullanıyorsanız bu sürücüyü kullanın, sizin bu sürücüyü yüklemenize ihtiyacınız yok, çünkü kullandığınız sistem zaten USB 2.0 yazılım desteğini içeriyor.
Yarım yamalakta olsa çevirdim :))
KorsanNetTeam olaya son noktayı koymuş nerelerdesin korsan görülmüyorsun
teşekkürler korsannetteam sp2 de kendiliğinden Usb 2.0 olacağını biliyordum fakat ben usb den bişey kullandığımda mesela mp3 çaları böyle bir uyarı veriyo acaba sadece uyarı amaçlı mı bu yazı dosya gönderim hızı normal bu arada Usb 1.1 olsa çok yavaş olurdu heralde