Impossible sormuş:
Benim elimde Diamond marka bir direksiyon setim var. Bundan 3-4 yıl önce (belki SP3 yüklü olmadığı zaman) sapa sağlam çalışıyordu ve sonra ben onu rafa kaldırdım ve uzun bir süre (ortalama 1 sene) kullanmadım. Bir gün yani NFS'nin yeni oyununu edindikten sonra yeniden kullanmak istediğimde, direksiyonumu çalıştıramadım. Direksiyenun kablolarına belki bi şey olmuştur dedim ve elektrikten anlayan bir akrabama gösterdim ama bana hiç bir şeyi yok dedi. İnternette araştırdığımda SP1'i yüklemeyi tavsiye eden oldu ama ben bunu göze alamadım, başka bir sitede USB 2.0 sürücüsü yüklemesini söylenler oldu ve sürücüyü buldum, bu sefer sürücüyü kurmak istediğimde normal yükler gibi gitti adımlar ama kurulum 0,25 saniye falan sürüye bilgisayarı yeniden başlatmayı istiyo ve yapıyo. Bilgisayar açıldığında ise yine hüsrana uğrayıp işe yaramadığını anlıyorum -bu arada sürücü ortalama 20 MB civar- . Şu an elim kolum bağlı ve size danışmak son çarem çünkü elimde başka seçenek kalmadı. Sonuç olarak direksiyon setime elektrik geliyo ve USB portlarımda da sorun yok ama bilgisayar hiç bir aygıt taktığıma dair mesaj vermiyor, donanım takıldı sesi çıkarmıyor. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Anakart: Gigabyte GA-945GCM-S2L
RAM: 2 GB
İşlemci: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 2.00 GHz
Ekran Kartı: ATI All-in-Wonder 2006 PCI-E Edition
Sabit Disk: Samsung HD161HJ (160 GB)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.1; FDM; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)