USB 3.0 kullanan ilk ürün ortaya çıktı...

CHIP Online
23-09-2009, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

İnanılmaz aktarım hızlarına ulaşan USB 3.0 teknolojisi kullanan ilk ürün ortaya çıktı! İşte detaylar

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/usb- ... ya-cikti_15386.html

Resimlerle: Bu USB'ler yaratıcılığın sınırlarını zorluyor

USB 3.0 gelmek üzere ve bu yeni standardın sunduğu yüksek hızdan faydalanan yeni elektronik cihazlar boy göstermeye başladı.

Sıkıştırılmamış 1080p kalitede HD fotoğrafları bilgisayar akıcı bir şekilde aktaracak olan yeni ürün USB 3.0 bir webcam. Electronista'nın aktardığı bilgilere göre Intel Developers Forum'da ilk kez tanıtılacak.

Point Grey markası taşıyan bu kameranın USB 3.0 kullanmasının en büyük getirisi ham 1080p fotoğrafları saniyede 60 kare hızla PC'ye aktarabilecek olması. Bu detayda ham veri, yüz tanıma teknolojisi gibi yazılımsal özelliklere de kapıyı açıyor. Bu hızda aktarım sayesinde yüksek kalitede HD videoları evde çekmek ve bilgisayardan düzenlemek çok kolaylaşacak.

SuperSpeed USB 3.0'ın 4.8Gb/s aktarım hızından yararlanan başka ürünlerin de Intel Developer's Forum'da görücüye çıkması bekleniyor.

USB 3.0 ya da SuperSpeed USb ile ilgili öğrenmek istediğiniz her şeyi A'dan Z'ye USB 3.0-rehberi makalemizde bulabilirsiniz...

Tüm konu: USB 3.0 kullanan ilk ürün ortaya çıktı...

İzleyin: USB bellekler işte böyle üretiliyor

Resimlerle: Bu USB'ler yaratıcılığın sınırlarını zorluyor

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Yeni bir PC için USB 3.0 beklenir mi?

_hEro
23-09-2009, 19:13   |  #2  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,428 mesaj

4.8gb/s olağanüstü bir performans.USB 3.0 ın ayrıntılarını daha önce incelemiştim ama şimdi heycanım tazelendi doğrusu:) 
Hayır yeni bir pc için beklemeye değeceğini sanmıyorum.Zaten aparat vs ile de eski pcler için çözümler ortaya çıkar bence.

melen
23-09-2009, 19:26   |  #3  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,638 mesaj

Ben olsam beklerdim.Ağzı kulaklarına varıyor Teklonoji yâni.Emin değil

Eray_
23-09-2009, 19:36   |  #4  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
32 mesaj

Bende beklerdim :) Ekstra aparat orjinali gibi hiçbir zaman olamaz o, yüzden ben pc alacak olsam biraz daha beklerdim...

Fattur
24-09-2009, 18:45   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Tartışıyoruz: Yeni bir PC için USB 3.0 beklenir mi?
Sanmıyorum.Yeni anakart alınca içinde olacaktır tahimnimce(ileride bir tane almayı düşünüyorum)...