Öncelikle herkese selamlar benim sorunum çok ilginç
airties wus-300 adaptör kullanıyorum 2 bilgisayarım var sistemleri aynı ikiside xp herneyse ikisinde de wus 300 adaptörüm var ancak kendi kullandığım bilgisayarda nete çok yüklenince örneğin msn açarken torrent download yapıyorsa ve arkada browser çalışıyorsa bilgisayar donmalar yaşıyor nerdeyse hergün yaşıyorum oyun oynarken böyle birşey olursa eğer msn falan açıksa oyun yavaşlıyor bildiğimiz yavaşlıyor takılma değil yavaşlama slow-motion oluyor herşey, cabal online oynuyorum saniye sayıyor dungeonda örneğin takılma bir başlıyor saniye sürmüyor bitiyor ama bakıyorum oyun yavaşlamış saniyeler reale göre daha yavaş ilerliyor şaka gibi bunun adaptörle ilgili olduğunu düşünüyorum adaptörümün aktif olduğunu gösteren yeşil ışık yanıp sönüyor bu işlemler olurken acaba problem wus-300 demi diye düşünüyordum öbür bilgisayarım için aldım denedim kastırdım kastırdım problem çıkmadı problemin ne olduğunu bir türlü anlıyamadım yardımlarınızı bekliyorum. 10 mbps net kullanıyorum usb çokmu yükleniyorum acaba?
özetle nete yüklendiğim zaman usb adaptörüm ışığı yanıp sönmeye başlıyor pc takılıyor pc takıldıktan sonra oyuna girdiğim zaman oyun yavaş oluyor bu yavaşlık slow-motion gibi oyunda saniye sayıyorsa oyunda saniye 1 saniye geçerken normalde 2-3 saniye geçmiş oluyor demek istediğim budur sorunu neye yükleyeceğimi bilemedim adaptöremi bilgisayaramı iki bilgisayarda denedim öbür bilgisayarda problem olmuyor önerileriniz bekliyorum