merhabalar arkadaslar... asus m2n anakart kullanmakdayım.. sony kart reader var kasada.. takdıgım mıcro sd kartları okuyor. ama sıra acmaya gelınce dısket bıcımlenmemıs dıyo.. bı turlu acamıyorum bıraz kurdastırdımmı donma bıle yaıypr.. pc ye format attım.. yıne aynı... acaba neden kaynaklanıyor olabılır? cvplarınız ıcın sımdıden tesekkurler...
usb baglantı sorunu
abı bıcımlendır dıyom.. bıcımlendıremıyo. :( XP sp 3 vardı.. onda ıken sorun basladı.. sonra xp sp2 dondum sorun hala devam edıyor.. Asus M2N yazıyo baskada bısey yazmıyo.. amd x2 dual core destekleyen anakartı. amd x2 3800 işlemcı, asus m2n anakart...
Kullandığın micra sd kartın üzerinde güvenlik kilidi olabilir. Küçük, kenarda sürgülü birşeydir. Dikkatlice bak varsa ters yönde çek. Büyük olasılıkla sorunun bundan kaynaklanıyor.
Tek sd card'lamı denedin yoksa başka başka kartlarıda denedinmi?? tek denediysen ve bir türlü acmıyorsa kartın bozulmuşta olabilr 
pcden kaynaklanana bir sorunda olmayabilir başlıma geldi hem sd kartta hemde flash bellekte
içine giren bi virüs bunları bozuyor ve temizleyemedim istersen bide şöyle dene ben denemedim ama xp cdsini tak pc'ye ve kartınıda tak 
sonra formnat hdd leri silip böldüğün yere orda görürsen sd kartını ordan silmeyi dene umarım işe yarar...