Arkadaslar iş yerındekı makınama usb bellegı takıyorum saatın yanında takılı olduğunu gosteren sımge cıkıyor ancak bilgisayarım bolumune gırıp baktığımda suruculerden baska gorunen olmuyor sebep ve cozumunu bılenler varsa yazarsa sevınırım.Tesekkurler
usb bellegı gormuyorum
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
arkadaşım denetim masasından donanım ekle bölümüne gir. daha sonra klasik bir kaç windows işlemi(next next) yaptıktan sonra sana bir liste verecektir. bu listede yazıcı ses kartı klavye...vb gibi sürücü tiplemelerinden gerekli olanı seç. Tam isminni hatırlamıyorum şimdi bakmadım ama zaten şeklinden anlarsın.USB bellek için olanını kkolay gelsin....
Taze Üye
11 mesaj
Merhaba,
Bilgisayarım,sağtuş-özellikler-yönet-disk yönetimi bölümünde disklerinizi(c:,d:,e:)göreceksiniz. Orada usb aygıta sağ tuş yapıp sürücü harfi atayın.
OP Yıllanmış Üye
192 mesaj
hayallerdearkadaşım denetim masasından donanım ekle bölümüne gir. daha sonra klasik bir kaç windows işlemi(next next) yaptıktan sonra sana bir liste verecektir. bu listede yazıcı ses kartı klavye...vb gibi sürücü tiplemelerinden gerekli olanı seç. Tam isminni hatırlamıyorum şimdi bakmadım ama zaten şeklinden anlarsın.USB bellek için olanını kkolay gelsin....onları denedım fakat olmamıstı
OP Yıllanmış Üye
192 mesaj
KadirGunerMerhaba,Kadır bey dediğinizi de yaptım fakat olmadıBilgisayarım,sağtuş-özellikler-yönet-disk yönetimi bölümünde disklerinizi(c:,d:,e:)göreceksiniz. Orada usb aygıta sağ tuş yapıp sürücü harfi atayın.