usb bellegı gormuyorum

feko
25-03-2007, 22:34   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
192 mesaj

Arkadaslar iş yerındekı makınama usb bellegı takıyorum saatın yanında takılı olduğunu gosteren sımge cıkıyor ancak bilgisayarım bolumune gırıp baktığımda suruculerden baska gorunen olmuyor sebep ve cozumunu bılenler varsa yazarsa sevınırım.Tesekkurler

hayallerde
26-03-2007, 15:39   |  #2  
Taze Üye
7 mesaj

arkadaşım denetim masasından donanım ekle bölümüne gir. daha sonra klasik bir kaç windows işlemi(next next) yaptıktan sonra sana bir liste verecektir. bu listede yazıcı ses kartı klavye...vb gibi sürücü tiplemelerinden gerekli olanı seç. Tam isminni hatırlamıyorum şimdi bakmadım ama zaten şeklinden anlarsın.USB bellek için olanını kkolay gelsin....

KadirGuner
27-03-2007, 01:03   |  #3  
Taze Üye
11 mesaj

Merhaba,

Bilgisayarım,sağtuş-özellikler-yönet-disk yönetimi bölümünde disklerinizi(c:,d:,e:)göreceksiniz. Orada usb aygıta sağ tuş yapıp sürücü harfi atayın.

feko
27-03-2007, 21:39   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
192 mesaj
hayallerde
arkadaşım denetim masasından donanım ekle bölümüne gir. daha sonra klasik bir kaç windows işlemi(next next) yaptıktan sonra sana bir liste verecektir. bu listede yazıcı ses kartı klavye...vb gibi sürücü tiplemelerinden gerekli olanı seç. Tam isminni hatırlamıyorum şimdi bakmadım ama zaten şeklinden anlarsın.USB bellek için olanını kkolay gelsin....
onları denedım fakat olmamıstı

feko
28-03-2007, 20:29   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
192 mesaj
KadirGuner
Merhaba,

Bilgisayarım,sağtuş-özellikler-yönet-disk yönetimi bölümünde disklerinizi(c:,d:,e:)göreceksiniz. Orada usb aygıta sağ tuş yapıp sürücü harfi atayın.

Kadır bey dediğinizi de yaptım fakat olmadı

feko
29-03-2007, 22:52   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
192 mesaj

Arkadaslar akla bısey gelmıyomu ne yapmam gerek bilenler ve yorumlara cok ihtiyacım var.