Yha arkadaşlar 1 ay önce arkadaşıma işini görmesi için 4gb Kingston g2 belleğimi verdim.Arkadaş yükleme yaparken bellek aşırı ısınmış ve koku almış,çıkardığında belleğin ucu çok sıcakmış.
belleğimin 5yıl garantisi var.
ne yapabilirim.
bunun bir çözümü varmı?
usb belleğim yandı ne yapabilirim?
Eğer yandıysa değiştirmekten başka bir çare yok. Zaten 5 yıl garanti varmış, git değiştir derim.
NE yapalım yapacak birşey yok.
garantiye göndericem.
teşekkürler arkadaşlar...
Kullanıcı hatası deyip yan çizebilirlr. Yetersiz sistemde kullanıldığı gerekçesiyle.
"Yha" sözcüğü hangi dildedir bana anlatır mısınız?
Taşınabilir USB belleğin USB yuvada takılıyken ve veri aktarımı yapılırken yanması da pek gerçekçi gelmedi bana açıkçası.Çok küçük voltajla çalışan bu aletin yanması imkansız bence.Yıllardır aşırı derecede USB bellek kullanan ben,ayrıca hiç bir ısınma durumu da görmedim zaten 3-5 volt ısınma yaratamayacak kadar düşük bir voltajdır.
Bence arkadaşınızı biraz daha zorlayınız olay hakkında.
"Yha" sözcüğü hangi dildedir bana anlatır mısınız?öncelikle Yha dememin herhangi bir sebebi yok,bir alışkanlık sadece.ve hangi dildende olduğunu da bilmiyorum.Taşınabilir USB belleğin USB yuvada takılıyken ve veri aktarımı yapılırken yanması da pek gerçekçi gelmedi bana açıkçası.Çok küçük voltajla çalışan bu aletin yanması imkansız bence.Yıllardır aşırı derecede USB bellek kullanan ben,ayrıca hiç bir ısınma durumu da görmedim zaten 3-5 volt ısınma yaratamayacak kadar düşük bir voltajdır.
Bence arkadaşınızı biraz daha zorlayınız olay hakkında.
ayrıca belleğin yanması bana da garip geldi evde pc'ye taktım(arkasına)5 dk.kadar beklettim ve ucu ateş gibiydi.bu belleğin üretim hatasından dolayıda olabilir bilmiyorum.