arkadaşlar ben toshiba nozomi 8 gb usb bellek aldım toshibanın www.toshiba-memory.com sitesinden şifre koyma programı indirdim sonra şifre koymaktan vazgeçtim içindeki kurulu olan şifre programının dosyasını sildim ve usb bellek hata vermeye başladı 8 gb lik hafıza gitti 9.99 mb kaldı biçimlendiriyotum yine 9,99 mb kalıyor fat32 şeklindede biçimlendiremniyorum lütfen yardım edin çok ihtiyacım var daha bugün aaldım o kadar para saydım lütfeen
usb belleğime acayip şeyler oldu lütfen bilen herk
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,851 mesaj
bugün aldıysan servise gönder.belki garantiye girer
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
başka bi bilgisayara tak bi onda formatla belki düzelir
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
506 mesaj
Sen bence yanlışlıkla flash diskinin içindeki LaunchU3 programını silmiş olabilirsin bu program olmadan toshiba flash diskin çalışmaz ama korkma benimde toshiba flash diskim var ondaki LaunchU3 programını http://rs165.rapidshare.com/files/125872380/LaunchU3.exe' dan indirebilirsin...
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
60 mesaj
arkadaşlar ben dediklerinizin hepsini denedim ama işe yaramadı flash diski tamamen sıfırlaya bileceğim bir program varmı ilk aldığım zamanki gibi alacak yada sistemi geri yükleme gibi bir şey :) o kadar para verdim nalet şey bi halta yaramıo şimdi bide toshibanın sitesinden indirmiştim :( lütfen yardım