benim kingston data travaler 1 gb belleğim var geçen internetten bir şey indirdim ondan sonra aynı kafeye gidip taktığımda usb aygıtı tanınamıyor yazıyordu.Şimdi kendi bilgisayarıma takıyorum bu sefer uyarı bile vermiyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edin ne olur...
usb bellek arızası
arkadaşım önerebileceğim 2 şey var birisi bilgisayarım ın üzerine gelip sağ tuşla tıkla oradan özelliklere gir oradan donanım sekmesini seç ve aygıt yöneticisine gir . eğer usb bağlantı noktalarında sorun varsa zaten ünlem gibi birşey vardır anlarsın oradan sorun olanın üstüne sağ tuşla tıklayarak açılan menüden ya güncelle diyebilirsin yada özelliklere giderek sorun gideri tıklayabilirsin... ikinci olarak kingston internet sitesinde küçük bir araştırma ile sürücüsünü tekrar yükleyebilirsin yardımcı olduysam ne mutlu
arkadaşım aynı sorun bendede vardı usb belleği servise götürdüm yandığını söyledi yaklaşık 1-2 hafta sonra yenisi geldi
Quad-Corearkadaşım aynı sorun bendede vardı usb belleği servise götürdüm yandığını söyledi yaklaşım 1-2 hafta sonra yenisiBende 2 tane vardı ıkısı de aynı gun cortladı. Garantılerı de bıtmıştı çöpe attım bende. Garantısı varsa değişsinler...
Quad-Corearkadaşım aynı sorun bendede vardı usb belleği servise götürdüm yandığını söyledi yaklaşık 1-2 hafta sonra yenisiYanmış olabilir. Çünkü internet cafelerde bazen öndeki USB girişlerini yanlış bağladıkları için bilgisayara bağlanmış aygıtlar fazla akım çekebiliyor. Ve sonucunda aygıt zarar görebiliyor. Tavsiyem internet cafelerde USB aygıt kullanmamanız, eğer kullanmanız gerekiyorsa da arkadaki USB girişlerini kullanmanızdır. Çünkü bu USB girişleri anakart ile birlikte geldiğinden, genelde sorun çıkarmazlar.
memoli_vip1benim kingston data travaler 1 gb belleğim var geçen internetten bir şey indirdim ondan sonra aynı kafeye gidip taktığımda usb aygıtı tanınamıyor yazıyordu.Şimdi kendi bilgisayarıma takıyorum bu sefer uyarı bile vermiyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edin ne olur...Bazı internet cafelerde özellikle bunu önlüyorlar yani müzik indirip kendileri kullanmasın diye usb yi devre dışı bırakıyorlar senin sorunun da bu yuzden olmuş olabilir internet cafe sahibi ile bir görüşmeni tavsiye ederim.
Benimde 2 adet 8 gb usb belleğime dosya gönderip alamıyorum ama 1 hafta öncesine kadar çok iyi çalışıyordu usbyi görüyor fakat dosya atamıyorum alamıyorum ve usb full dolu gösteriyor ne yapacağımı bilmiyorum biçinlenmiyor hiçbirşey yapılmıyor ama önceden çok güzel çalışıyordu napacam arkadaşlar lütfen yardım
bazen güvenli kaldır dediğimde skymedie yazıyor:S
beyler yardımcı olursanız cok sevinirim 32gb corsair var 6 gb tan fazla kaydedince pc ye tekrar taktıgımda bos gosteriyor sag tus yaptıgımda dısk solu gozukuyo ama icinde bişey yok kafayı yicem yardımcı olursanız sevinirim
umutacarbeyler yardımcı olursanız cok sevinirim 32gb corsair var 6 gb tan fazla kaydedince pc ye tekrar taktıgımda bos gosteriyor sag tus yaptıgımda dısk solu gozukuyo ama icinde bişey yok kafayı yicem yardımcı olursanızgarantiye götür garantisi yoksa teknik servisçiler halleder