savaş sormuş:
dizüstü pc ye -echolife wimax 3g- modem takıp daha sonra usb yi çıkarınca pc kapanıyor aslında bu bi kaç pc de böyle oluyor yani ayrı ayrı marka bilgisayrlarda ayrı modemlerde oluyor ekran kartı sürücüsünü yükledik usb lerin tüm portlarına kısa devre varmı diye baktık vede 3g modemi başka bazı bilgisayarlarda denedik böyle bi sorun yok aynı zamanda usb çıkırılınca kapanan pc ye başka modem takınca yine böyle bi sorun yok flash bellek kullanımlarında yine bi sorun yok nedeni ne olabilir şimdiden teşekkürler unutmadan pc ler e işletim sistemleri yeniden yüklendi yine aynı sorun devam etti
bu arada echolife wimax 3g modem i libyada kullanıyoruz (libyada henüz kablolu internet ç-ağı yok)
bu arada chip üyesiyim uzmanına buradan soru soramıyorum forumdandan nereden soru sorulduğunu bulamadım orayı bulup ta soru sorabilenleri tebrik ediyorum
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
birçok dizüstü pc de aynı sorun var (şirket dizüstü bilgisayarları)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; eSobiSubscriber 2.0.4.16; InfoPath.2)