güzel paylaşım çünkü bende 1 ay öncesine kadar cd rw bozulmuştu 1 ay öyle kaldı bilgisayar çöktü format atamadım aklıma usb ile format geldi ama usb ye xp cd sini kopyalayacak kimse bulamadım ve sonunda aldık bir dvd rw
Usb Diskten Windows Kurma Videolu
- 1
- 2
Kuruluma geçer geçmez hata veriyor çalışmıyor.
Başlık düzeltildi arkadaşlar şu anda çalışıyor.
guzel paylasım tesekkurler arkadasım..
paylaşım çok güzel böle bir şey yapmak için netten çok bakındım ama adam akkıllı bişey bulamadım tşk ederim ama aklıma takılan bişeyler kaldı anakartta usb boot özelliği yoksa U3 sistemleri usb flashlardan oluyormu cvplarsan seviniriim çünkü bu çok işime yarayacakk
slm
peki 8 gb lık usb diskimiz var diyelim buna xp yi monte ettik, aynı usb ye vistayı kurabilirmiiyz, iki işletim sistemi aynı anda boot ekranında hangi windowsu yükliyeceksek onu seçebilelim vs.
SLm Arkadaşlar Bende Optik Sürücüsü Olmayan Bir Laptop'a Xp Kurucaktım..
Elimde Flashdisk Var Ama Bir Laptop HDD'si USB'den Şöyle Yani Resimde Gözüktüğü Gibi
Herşey İyi Tmm Güzel Ben Başka Yollardan Boot Ediyorum
XP Cd'sini Kopyaladım Diskime Sonra USB Den Boot Edip i386 Klasöründen winnt.exe yi Çlaıştırdım Kuruldum Dosyalarını Hızlıca Yükledi
Ama Sonra Şöyle Hata Verdi
"Kur, Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi'ni <EULA> bulamıyor.
Kur devam edemiyor. Çıkmak için F3'e basın.
--------------------------------
Sonra Bu Konuyu Gördüm Arkadaşında Dediği Gibi Program USB Diskimi Göremedi Bu Büyük Disk Olduğu İçinmi Acaba, Resimde Veriyorum..
Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Çok Tşk Ediyorum..
semih_ozyurtyok canım onu demek istemedim benim bazı arkadaslarda usbden windows kuruyorlar ama daha sonradan windowsu açmak için usb kullanıyorlardı acaba buda öylemi bide şifreöncelikle arkadaşın emeğine sağlık güzel paylaşım ama bu yazılımı ben daha önce de kullandım ve format attıktan sonra bilgisayar açıldığında başlangıç seçenekleri çıkıyor bunu kaldırmak için se bilgisayarımı sağ tıkla özellikler de gelişmiş seçeneğini tıkla en altta başlangıç ve ayarlar diye bir şey var onu aç ve üstteki ilk iki çek işaretini kaldır tamam de bundan sonra önüne başlangıç seçenekleri çıkmayacak direk xp açılacak.
xp kurma değil de, usb bellek üzerinden xp çalıştırma için ne yapmamız gerekiyor?
yani bilgisayarı usb deki işletim sistemi ile açmak istiyorum, farklı olarak ne yapılmalı?
Güzel Paylaşım ellerine sağlık
Arkadaşım benim laptop cdokumadığı için bende xpyi flash diskten kurmak istiyordum,güzelpaylaşım sağol,ama sana bir sorum var neden program flash disk'igörmüyor???Aynısorun bende de var? kingston data traveler 2GB var bende. usb cihazbulunamadı diyor.. neden böyle bir sorun veriyor bu sorunu aşmak içinne yapmak lazım??
Başarıyla bu işlemleri yapmış arkadaşlara soruyorum. acaba hangimarka usb bellek ile gerçekleştirdiler bu şekildeki bir kurulumu??
Bu programa gibi basit başka bir program yok mu arkadaşlar??Son Düzenleme: reactor ~ 15 Ekim 2009 02:52
Arkadaşlar videodaki anlatımda xp cdsi takılması gerekiyor ya bilgisayarda yüklü olan xp image dosyasını deamon tools ile mount edip gösteremezmiyiz?
selamünaleyküm ahali...
ben yeniyim galiba... :)
hepinize hoşbulduk
Arkadaşlar umarım bi yardımcı olan çıkar diyerek sorunumageliyorum:Ben de acer marka dizüstü var ve dvd-rw ıçalışmıyor.Arkadaşın dediği gibi 4gb lık toshiba belleğe xp yi bootettim.Bios tan da usb yi seçiyorum ve kuruluma başlıyorum, c sürücündeki windows umu riske etmemek için ben e sürücüsüne kurmak stiyorum.E yibiçimlendirerek kurulum dosyalarını hızlı ve başarılı bir şekildekopyaladıktan sonra pc 15 saniye içinde yeniden başlıyor.Açıldığındabana 2 tane seçenek soruyor biri c deki windowsla açılsın diğeri usbdeki kuruluma devam etsin. ilk önce usb yi seçiyorum ve hiçbir tuşabasmıyorum(CD den format atarken;2. restartta herhangi bir tuşabasılmayacağını[cd den ön yükleme yapmamak için] bildiğim için) fakaten baştaki halinden devam ediyor, yani yine sürücüyü seçip kurdosyalarını kopyalıyor..... bu böyle tekrar tekrar devam ediyor.
C deki windows u seçtiğimde ise normal kurulu olan windows açılıyor, ne yapmam lazım acil yardım lütfen.
- 1
- 2