İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate (64-bit)
İşlemci: Intel Pentium D 945
Anakart: ASUS P5B
Ekran Kartı: AMD (ATI) Radeon hd4670
Ses Kartı:
Internet Tarayıcı: Mozilla Firefox
Antivirüs Yazılımı: BitDefender
------------------------------------------
4gblik flash belleğim ve 500gb'lik taşınabilir sürücümü kaldırırken sorun yaşıyorum fat32 iken sorun olmuyordur ama biçimlendirip ntfs yapınca hdd içinden herhangi bir program çalıştırıp kapatmam bu sorun için yeterli oluyor.Sadece takıp kullanmadan çıkarınca sorun olmuyor.Netten baktım benimgibi biçimlendirme sonrası bu problemiyi yaşıyan var ama çözüme kavuşmamış ntfs'de neden böyle bir sorun oluyor anlamadım.Sistem geri yükleme işe yaramıyor elimdeki en eski geri yükleme noktası bile yetersiz.Backup yaptığımdan bu yana pcmde baya değişiklik yaptım şimdi ona dönmek istemiyorum.Varsa alternatif çözüm onu öğreneyim yoksa Backup yapıcam:( Donanımların başka pc'den sorunsuz ayrılması fat32 yapınca bu sorunun giderilmesi garip geldi ama nedenini çözemedim aynı sorunla karşılaşan arkadaş var mı benden başka forumda onu da merak ettim.
Bu işler için acaba programlardan hangisinin o donanımı hala kullanıyor olduğunu gösteren bir program var mı acaba yani hangi flash,taşınabilir hdd yada sabit olan hdd'yi o an kullanan programları gösterse falan ona göre bulup kendim sonlandırabilirim.
Ekleme:çıkarma işlemi için kullandığım bitdefender'in tüm hizmetlerini kapatıyordum bunun bitdefenderi durduracağını umduğumdan çıkarma nedenin anti olmadığını umuyordum.Belki kullandığım antinin illegal olmasından belki bitdefenderin 2010 sürümünden(daha önce sürümünde böyle bir sorun yaşamadım her ne kadar kapatsam dahi arka pladan virüs bulunca bas bas bağırmasına rağmen usb donanımdalarımdaki sorundan onu sorumlu tutmadım.)Soruna kimse bişey yazmayınca sonunda antiyi kaldırıp deneyeyim dedim kaldırınca sorun çözüldü.Bitdefener 2010 kullanıpta bu sorunu yaşamayan var mı acaba?Tüm yaptıklarınıza rağmen sorun düzelmiyorsa antiyi kaldırıp denemekte fayda var arkadaşlar.