Sapık windows vista dun bana profil hatasıyla bir süpriz yaptı.Bilgisayarımı açtığımda window başlamadan profil seçim ekranı geliyor ve profilimi seçtiğim zaman profil yüklenemiyor diye bir hata veriyordu.Bill'in Steve'den arayüzünü arakladığı bu işletim sistemi dünyada windows kullanan insanların belki %1'inin bile kullanmadığı profiller yüzünden koca windows s*çmıştı.
Güvenli modda açabildim bilgisayarı sonra yeni bir profil açtım yeni profille açmaya çalıştım normal modda gene açılmadı ve aynı hata profil yüklenemiyor. Registry dosyalarını açtım kullandığım profilin registry dosyasını inceledim. Profil image'ları doğru mu diye baktım hepsi doğruydu. Ref countları 0 yaptım.Sid anahtarlarını sildim herşeyi denedim windows hiç bir profili açamadı.En son googledan aradım gizli admin profili varmış ( bunu düşünebilmiş bill ) cmd'den aktif hale getirmesini öğrendim ve onunla hesap açabildim.
Şu anda ses yok.Aygıt yöneticisine giremiyorum , internet explorer'ı ben sadece google chrome download etmek için kullanırdım şu anda sadece onu kullanabiliyorum.Ekran kartı driverları çalışmıyor.
Buraya kadar ibret olsun diye anlattım aslında ben aslında format atmak istiyorum ama bilgisayarımda dahili dvd sürücü yok. USB dvd sürücüsü var.Format atıp msdostan usb dvd sürücüsüyle format atılabilinir mi ?