arkadaşlar yardımcıolurmusunuz Usb Flash Disk Anti-Virüs Programı taşınabilir varmı link varirmisinizbenbuldum ama hem üyelik istiyor hemde güvenemedim
teşekkürler.
Usb Flash Disk Anti-Virüs Programı
usb hafızasının içine kurup oradan çalıştırmak istiyorum fazla yer kaplamamalı. teşekkürler yardımedersen sevinirim
bunlar normal virüs programımı yoksa flash bellek'e virüs girmemesi için kullanacagımız programları??
Sanırım demek istediği, Flash disk içine yükleyip, Flash Diski başka bir bilgisayara v.s. taktığında olası virüs girişlerini engelleyecek bir yazılım. Evet varsa böyle küçük ama yararlı yazılımlar ben de merak ettim, kullanışlı olur.
Usbye yazma iptali haricinde koruyacak program odluguna inanmiyorum neticede pcde kurulu olan antivirusun görevi bu is
USB belleklerin "autorun" özelliğini kaldırtarak büyük ölçüde engelleyebilirsiniz saldırıları. Tabii ki bellekte hala virüs mevcut olacaktır, onun için de antivirüs yazılımınız iyi olmalı.
benim anladığım kadarıyla antivirüs programını flash belleğe kurmak istiyor. kurulum sırasında flash belleği seçip yükleyebilirsin fakat flash belleğin bilgisayarına hep takılı olması lazım . ayrıca flash belleği başka bir pc ye taktığınızda antivirüs çalışmayacaktır.
usb disk security diyorsunuz da arkadaş flash a kurmak istiyo bilgisayara değil sanırsam bunu da sanmıyorum böyle bi proğram oldugunu sonuçta bi işletim sistemi şart bi proğram yüklemek için diye biliyorum
USB Secure & Active Var en iyi korumayı sağlıyor. Virüslere geçit vermiyor, Google aratırsanız bulabilirsiniz. Hem ücretsüz hemde hızlı.
USB Secure & Active Var en iyi korumayı sağlıyor. Virüslere geçit vermiyor, Google aratırsanız bulabilirsiniz. Hem ücretsüz hemde hızlı.Arkadaşım sen sürekli bu programı yazıyorsun konu başlıklarına eğer programla bir ilgin varsa lütfen bi yardım et. Ben bu bahsettiğin programı kurdum ama şimdi kaldırırken sorun yaşıyorum kaldırıyorum ama peryodik zamanlarla ( 45 saniyede ) karşıma bir pencere çıkıyor
Progamı kaldırdıktan sonra sürekli "Program Kaldırıldı" diye bir pencere açılıyor ve bu pencerede "USB Secure & Active Bilgisayardan Kaldırılmıştır. Yazılımın Güvenlik Araçı olmasından dolayı bazı problemlerle karşılaşmış olabilirsiniz. Eski bir versiyonda kullanmakta olabilirsiniz; Bunun için açılan sayfadan en güncel sürümü tehmin edebilirsiniz. Kaldırdığınız Sürüm: 1.8.4 .. HOŞÇAKALIN .. :) "Bu mesajı programı kaldırdığınızda sadece bir sefer görseniz sorun yokta programı kaldırdıktan sonra kaçıncı seferdir olur olmadık zamanlarda zırt pırt karşıma çıkıp duruyor. Tahmin edilemez derecede can sıkıcı bir durum.
Lütfen beni bu 45 saniyede bir karşıma çıkan pencerelerden kurtar yoksa pc yi kıracam sinirden.