USB floppy disk driver arıyorum.
Bilgisi olanlar
elinde atıl olanlar
görüşelim.
USB FLOPPY
mutlaka lazım olduğu için arıyorsundur... ama hangi amaç için aradığını sorsam ayıp olur mu?? hani floppy kelimesi biraz mazide kaldı bilgisayar kullanıcıları için merak ettim sadece...
bu arada bu da komikti ; arkadaş usb'den bağlanan disket sürücü arıyor.Yani parça arıyor...
floppy'nin driver'a ihtiyacı windows 3,1'de bile olmamıştır,o yüzden arkadaş kendini ifade edememiş olsa bile ilk akla gelen disket sürücü donanımı olmalı.
Ayrıca driver ile sürücü kelimelerinin anlamı aynıdır
usb floppy yazmış bu yeterli aslında. usb floppy genelde laptoplara dışarıdan bağlanan disket okuyuculardır.. zaten hemen altında elinde atıl olanlar (yani elinde çıkma ikinci el ol varmı anlamında sormuş) herhangi bir donanımını tanıtmak için bir yazılım (bilgisayar dilinde sürücü "driver") aramıyor yani.. zaten o şekilde bir yazılımın atılı yani ikinci eli olmaz..
sorunun analizini yapmış olduk....
http://cgi.ebay.com/1-44-MB-USB- ... hash=item27b48e870b
Kargo dahil 16 liraya geliyor. Biraz daha ucuza da açık arttırmalarda bulabilirsiniz.
Amacım Ubuntu üzerinden amiga programlarını pc ye yüklemek.
Amiga ile biraz makina dili çalışmıştım belki yine çalışırım
Amiga disketlerim 1500 küsür oyun ve onlarca program şeklinde hala duruyorlar.
Boşluk tşklerhttp://cgi.ebay.com/1-44-MB-USB- ... hash=item27b48e870bKargo dahil 16 liraya geliyor. Biraz daha ucuza da açık arttırmalarda bulabilirsiniz.
Araştıracağım o siteyi. para pek önemli değil amiga zamanında 100 dolardı cd sürücüleri
şimdi 10 dolara en iyis,i almayanı dövüyolar :D
:))) o amiga oyunlar hakkında ben de senden birşeyler isteyebilirim @mr_yamyam ;) Geçen sohbetimizde konuşmuştuk hatırlarsan, amiga dönemlerinde çok güzel bir uçak (ya da helikopter) simulasyonu vardı oynadığım ama tabi yaş epey küçüktü, ismine hiç bakmamıştım. Elindeki disketlerde mevcutsa böyle bir simulasyon, bu usb'yi aldıktan sonra dosyayı bana da göndermeni rica edeceğim ;) Selamlar...