ARkadaşlar geçenlerde aracıma sunny fm radio makinası aldım.Bir arkadaşımın laptopunda makina hemen gözüktü ve yükleme yaptım anca masaüstü pc de bu işlemi yapamadım.PC usb girişlerinin hepsini denedim ancak makina pc tarafından görünmedi.Bu soruna bir çözüm pls!!
USB görmüyor!! (Boş geçmeyin)
usb gırıslerın calısmıyor olabılır:):)
işletım sıstemın ne vista mı xp mı?:)
arkadaşının işletim sistemi xp seninki ise vista ise aygıtta vista desteklemeye bilir
waybearkadaşının işletim sistemi xp seninki ise vista ise aygıtta vista desteklemeyebanada oyle geldı valla:):):):
hiko91banada oyle geldı valla:):):):hep öyle olur :)
ama yalanmı abicim ya:):): bu arada format attım abıcım:):):):):):):)
bu kez koseye sıkıstık valla:):):):)
Aygıt Yöneticisi'ne girip Donanım Değişikliklerini Tara butonuna tıklamayı deneyin. O zaman belki görebilir.
hiko91bu kez koseye sıkıstık valla:):):):)Hayır sıkışmadınız, XP uyumlu olması Tak-Kullan olduğunu göstermez. Ama Vista'da Tak-Kullan olabilir, sürücüsü hazırdır vista'da.
Abicim bence senin aygıtın kendine has driver ı falan vardır. Bi de sen Windows un en son servis packini yüklemeye çalış. Bi şey de aklıma geldi sen aygıtının markasını biliyorsun onu net olarak yaz ve Googl da HOW to Connect 'senin aygt markası' to windowsXp falan yaz belki bulunur şu an aklima gelen bu
Bence BIOS tan usb ayarlarını kontrol et
USB 2 Bağlantı noktası değilse kullandığın sorun yaratabilir.
Windows Vista - XP arası çok değişiklik var. Sürücülerini bulup denemendede fayda var.
Bunun haricinde Aygıt USB den enerji alabiliyor mu?
BIOS USB seçeneklerinden emin misin?
Elektrik hattında aşırı gerilim varmı?
Aynı USB üzerinde başka aygıt çalışıyor mu?
ama tek tavsiyem sürücülerin INF dosyalarini sağ tıkla - > yükle seçeneğini kullandıktan sonra aygıtı tekrar takman.