USB ile PC'ler Mac'e dönüştürülebiliyor!

CHIP Online
22-09-2008, 00:34   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Efix USB aparatı ile Apple Mac OS X işletim sistemini normal PC'lere yüklemek mümkün...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/USB- ... lebiliyor_8798.html

"Efix" ismindeki USB aparatı sayesinde Apple'ın güncel işletim sistemi Leopard normal PC'lere de kurulabiliyor. Geliştiricilere göre uygulaması son derece basit: Aparat USB girişine takılıyor, sonrasında ise takılı donanımlar destekleniyorsa Mac OS kurulumu kolayca gerçekleşiyor. Efix geliştiricileri kendi web sitelerinde denenmiş ve sorun çıkarmayan donanımların bir listesini yayımnladı.

"EFi-X" in fiyatı yaklaşık 160 dolar. Üreticinin web sitesinde USB aparatını satan İsviçreli bir bayinin iletişim bilgileri veriliyor.

Gizmodo web günlüğü Efix USB aparatının geç kalmış bir nisan şakası olup olmadığını test etti. Test sistemine Leopard sorunsuzca kuruldu ve kullanıldı. Sadece sistem başlangıcı gerçek Apple bilgisayarlara göre daha uzun sürdü.

Tüm konu: USB ile PC'ler Mac'e dönüştürülebiliyor!

İzleyin: PC'leri Mac'e çevirin

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Mac OS X'in normal PC'lere de yüklenmesini ister misiniz?

trogeNda
22-09-2008, 09:10   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

OSX86 Project ile normal pclere OSX yuklemek zaten mumkun... Bu donanimi almak aptallık olur... OSX86 dan fazlasi ne anlayamadım...

Üstelik açılışıda an az gerçek bir Mac kadar hızlı..

Son Düzenleme: trogeNda ~ 22 Eylül 2008 10:33
tuncay_geronimo
22-09-2008, 09:49   |  #3  
Yıllanmış Üye
192 mesaj

arkadaşlar kırılmış bir sürümle denedim elimdeki amd x2 sisteme kuramadım. amd sisteme kurulum yapan varmı acaba. donanımı aldık diyelim birde çalışmazsa ne olacak yani. birde aple ne der bu işe..

trogeNda
22-09-2008, 09:58   |  #4  
Taze Üye
3 mesaj

Kalyway sürümü Amd ile çalışıyor. Bende Herhangi bir problem çıkarmadı.

Fattur
22-09-2008, 20:48   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

bana farketmez.Yüklemeye gerek yok.Apple nede olsa tekel olmak istiyor.Olabiliyorsa olsun

reaction
26-10-2008, 09:38   |  #6  
Taze Üye
2 mesaj
trogeNda
OSX86 Project ile normal pclere OSX yuklemek zaten mumkun... Bu donanimi almak aptallık olur... OSX86 dan fazlasi ne anlayamadım...

Üstelik açılışıda an az gerçek bir Mac kadar hızlı..

bu bir programmı. bana msn de yardımcı olabilirmisin