Elimde 4 gb bellek var. Windows 8.1 iso var. Windows 7 USB DVD Download Tool programıyla belleğe kurmaya çalışıyorum hata alıyorum. CMD ile yaptım bu seferde "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" hatasını aldım. Boot menüsünde belleği görüyorum ama ismi şöyle"ahci action" . Bunu seçerek denedim olmadı. F8 ile kurulumu başlatmayı denedim olmadı. Bi yardım ederseniz çok sevinirim dün akşamdan beri uğraşıyorum yapamadım.
Asus M5A97 LE R2.0 anakart bios güncellemesini yaptım 2501 yükledim
Fx x6 6300 işlemcim var
Usb ile windows 8.1 kurulumu yardım !
Win7 tool programını çalıştırdığın sistemde hangi işletim sistemi kurulu.
Tool programı 8 ve 8.1 de hata verebiliyor bazen.
Uyumluluk modunu 7 ve yönetici olarak işaretleyip deneyin olmazsa TIKLA indir kur bununla dene yine olmazsa dönersin buraya.
Win7 tool programını çalıştırdığın sistemde hangi işletim sistemi kurulu.
Tool programı 8 ve 8.1 de hata verebiliyor bazen.
Uyumluluk modunu 7 ve yönetici olarak işaretleyip deneyin olmazsa TIKLA indir kur bununla dene yine olmazsa dönersin buraya.Şu anda win 7 64 bit ultimate kullanıyorum. Programı çalıştırdığımda şu hatayı alıyorum "we were unable to copy your files"
Başka bir usb bellekle dener misin?
Sana dönmek için 8 gb flash belleğe 8.1 kopyaladım şimdi tool programı ile sorunsuz yaptı sonra diğer kaynak tool programlarını denedim onlarda sorunsuz yapıyor başka bir program ile dene.
Ya kalıp dosyası bozuk ya usb bellek ya da bir yerde bir hata yapıyor farkedemiyor olabilirsin.
Elimde 4 gb bellek var. Windows 8.1 iso var. Windows 7 USB DVD Download Tool programıyla belleğe kurmaya çalışıyorum hata alıyorum. CMD ile yaptım bu seferde "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" hatasını aldım. Boot menüsünde belleği görüyorum ama ismi şöyle"ahci action" . Bunu seçerek denedim olmadı. F8 ile kurulumu başlatmayı denedim olmadı. Bi yardım ederseniz çok sevinirim dün akşamdan beri uğraşıyorum yapamadım.
Asus M5A97 LE R2.0 anakart bios güncellemesini yaptım 2501 yükledim
Fx x6 6300 işlemcimyüksek ihtimal elindeki usb bellek bu iş için uygun değil...yeni nesil başka bi flash bellek ile dene...
bende şuan sandisk 8 Gb usb bellek var ama buna işletim sistemi yazdıramıyorum...hata veriyor sebebini bende bilmiyorum ama tahminen eski nesil flash olması buna neden oluyor...başka flash ile deneyince bendeki'nin sorunlu olduğunu anlamıştım...
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (237793) ~ 14 Haziran 2014 16:44
Hallettim arkadaşlar teşekkür ederim önerileriniz için. gcb1903 arkadaşımızın söylediği gibi yaptım. Taşınabilir hdd ile denedim ve kullandığım programı değiştirdim ve başarılı bir sonuç aldım.