Usb kablosuyla internete Bağlansam ?

Nnetmaniaa
10-07-2009, 22:18   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
52 mesaj

Eternet değilde Usb kablo çıkışıyla  internete bağlansam performans sorunu olurmu

çünkü biliyosunuz maksimum 12mbs/s veri aktarımı mevcut ama 1mb internet kullandığıma göre sorun olmaz diye düşünüyorum.

ayrıca 5 metre eternet  kablosuyla yapılan bağlantıda performans düşüklüğü olur mu

man on the moon
10-07-2009, 22:53   |  #2  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

hiç sorun olmaz. yalnız usb ethernet(evet modemin içindeki aslında usb ethernet kartıdır) sürücülerini bilgisayar tanımayabilir. bir de bilgisayarınızda kive linux kullanıyorsanız tavsiye etmem. bana kalsa ethernet kablosunu başka bir bilgisayara takmayacaksanız hiç gerek yok. hatta gidip usb kablosu almanıza bile değmez.

makinateknisyeni
10-07-2009, 23:06   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj

benim pcde usb kablosu problem çıkardı ilk zamanları modem le pc arasında usb kablosu vardı  netten düşüyordum belli sürelerde eternet kablosu ile değiştirince sorun bitti

Banned
10-07-2009, 23:16   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Kullanabilirmisiniz ? Evet. Sorun olur mu? Belki.

Hız konusunda usb yada direk enternet portu hiç bir sorun olmaz. Yalnız  modeminizin usb sürücüsünü yüklemelisiniz.  Bende epeyce usb den kullandım. Sorun konusuna gelince ben usb den alıp ent. protundan başka bilgisayara vermem durumunda benim bilgisayarı restart yapınca veya kapatınca çoğu vakit bağlantının koptuğunu ve modemi resetleyinceye kadar gelmediğini gördüm.  Aynı sorunları sizde yaşayabilirsiniz.